Bobi Rhoads Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2004 παιδες εχω την nvidia FX 5700 256mb RAM και θελω να με βοηθησετενα βρω τα ορια της! οποιος ξερει κατι σας παρακαλω ας μου πει!αααα!!! ξεχασα να πω οτι εχω προσπαθησει και εγω αλλα δεννομιζω να καταφερα και πολλα!εγω ειχα παει 460 και 550 τη μνηνη!ρε παιδια!!! καμια απαντηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Δεκέμβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 αν θες-μπορείς να ασχοληθείς με βελτίωση της ψύξης της, ψυκτράκια κτλ. , ανέβασε πρώτα τον πυρήνα με μικρά βήματα ώσπου να μην βγάζει artifacts σε 3d - gamesμετά βάλε τον πυρήνα default και άρχισε με τον ίδιο τρόπο να ανεβάζεις τις μνήμεςέτσι θα βρείς τα όρια και θα ξέρεις που "πατάς" για να μπορέσεις στη συνέχεια να ανεβάσεις και τα δύοΤο πόσο θα ανέβει είναι πολύ σχετικό - παίζουν πολλά πράγματα ρόλο (κυρίως ψύξη βέβαια) τίποτα δεν είναι απόλυτο, με υπομονή και δοκιμές θα δεις μόνος σου τα όριασε καμμία περίπτωση βέβαια μην την αφήσεις να δουλέψει με artifacts - αν δεις "χιονάκια", χαλασμένα χρώματα, corrupted textures ή οτιδήποτε άλλο, ειδικά μετά από λίγη ώρα που θα έχει ζεσταθεί, σε 3d benchmarks ή games (doom3 και farcry είναι πολύ καλά tests), χαμήλωσε την! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 25, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 wow! 1 post/minute! Αρχική απάντηση από kbilly13 τι σχέση έχει αυτό με "graphix card overclocking" και την ερώτηση του παιδιού? :sick: Είναι ένα βαθύτερο σχόλιο/καταπέλτης προς αυτούς που δεν βλέπουν το πολύ καλά κρυμμένο κουμπί "EDIT", αλλά και για αυτούς που χρειάζονται τέσσερα (4, IV, four) ποστ για να κάνουν μια ερώτηση... Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά τώρα που έβαλε και το άβαταρ, δεν θα ξαναπαντήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Δεκέμβριος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 It' s OK man! (Tα είπαμε... - τώρα είδα την ώρα των post του, :-) ...και ούτε ξέρω και την περίπτωση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 @Bobi Rhoads, σε παρακαλώ να μη ξαναγίνει, το έχεις κάνει τουλάχιστον 4ης φορές. με το συμπληρώνουμε τι θέλουμε και δε γράφουμε μια πρόταση σε κάθε post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Δεκέμβριος 26, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 κανεις μεγαλο λαθος Chosen! δεν το εκανα για να βαλωavatar! και αυτα τα διθεν υπονοουμενα δεν τα γουσταρω!οσο για τις απαντησεις που μου σβηστηκαν στ @ρχιδι@ μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 26, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Σήμερα, στις 14:42] κανεις μεγαλο λαθος Chosen! δεν το εκανα για να βαλω avatar! και αυτα τα διθεν υπονοουμενα δεν τα γουσταρω! οσο για τις απαντησεις που μου σβηστηκαν στ @ρχιδι@ μου! Φίλε μου δε σβήστηκε τίποτα απλά συγχωνεύτηκαν τα "τρίποντα που έβαζες στα θέματα" και δεν υπάρχει κανένα υπονοούμενο, τέτοιο spam (ή όπως αλλιώς λέγεται) είχα καιρό να δω. να ξες ότι οποιοσδήποτε μπορεί με μια απλή να δει την συμπεριφορά σου σαν χρήστης στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Δεκέμβριος 26, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 δεν με πειαξε κατι που ειπε ο chosen αλλατο μονο που με πειραξε ηταν οτι και καλαολλα τα εκανα για να βαλω avatar και πως μετα δεν θα ξαναπαντησω στο forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 26, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 πιστευο ομως οτι μπορεις να το πεις και με πιο πολιτιζμενο τροπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.