strong Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2004 Μου εδωσαν ενα samsung 550s monitor απο το οποιο δεν εχει βισμα για την vga μπορει καποιος αν γνωριζει να μου πει σε πια pins θα κολησω το καθε καλωδιο;Τα χρωματα ειναι τα εξηςκοκκινο με γειωσημπλε με γειωσηπρασινο με γειωσηγκρι με γειωσηκιτρινο πορτοκαλιμωβασπρογειωσητο βισμα πρεπει να ειναι των 15 pin Aς βοηθησει καποιος γιατι δεν αντεχω του πιτσιρικαδες στο avatar μου που θελουν την οθονη για το παλιο μου pc !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Δεκέμβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Μα καλα γιατι δεν αγοραζεις ενα ετοιμο απο αυτα που κυκλοφορουν στο εμποριο dsub15 θυληκο και απο τις δυο ακρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Δεκέμβριος 26, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Mηπως δεν καταλαβες καλα τι ζηταω;την αλλη ακρη πως θα την συνδεσω στο monitor ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.