Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Αφού υποθέσω ότι το σύστημά σου δέχεται μνήμες σε 1600/1866, γιατί δεν αναφέρεις ποιο είναι, θα πήγαινα στις XMS3.

Έγινε επεξεργασία από pasjohn
(edited)
τις φθηνότερες που θα βρεις

εάν έχουν lifetime warranty εγώ "ψωνίζω" και μεταχειρισμένες....

Ειδικά αυτές που είναι καινούργιες (από αναβάθμιση δλδ.) είναι σκέτα λουκουμάκια :rolleyes: και στην τιμή.

Ψάξε καλά... και ξεκίνα από τα "stock houses"

...υπάρχουν και... αλλού...

Έγινε επεξεργασία από Spyros Mil

Το xmp ειναι το xtreme memory profile. Μπορεις να ανεβασεις τα ρολογια της μνημης απο το bios ενεργοποιωντας το xmp. Οταν ο κατασκευαστης σου λεει οτι η μνημη σου ειναι στα 2133Mhz για παραδειγμα, ειναι safe επιλογη να ενεργοποιησεις το xmp ωστε να ανεβασεις τα ρολογια (αρκει ολα αυτα να το υποστηριζει η μητρικη σου- Ζ97 τσιπσετ).

Ακομη και στα 2133 να παρεις , εαν δε στο επιτρεπει η μητρικη , θα παιζουν στα 1600 top. Τοσο παιζουν και απο μονες τους , εαν δεν ενεργοποιησεις το xmp.  

ποια θα μου λεγατε να αγορασω και γιατι?
τις φθηνότερες που θα βρεις

• Like 3

http://www.thelab.gr/topic/141498-τί-μνήμη-να-επιλέξω-για-το-haswell-based-σύστημα-μου/?p=2130625 ριξε και μια ματια εδω. 

Επισης προσπαθησε να μην χρειαζεται να στα βγαζουμε ολα με το τσιγκελι φιλε μας 007 :) Γραφε μεγαλες και περιεκτικες προτασεις και οχι 4 λεξεις και αποστολη. Φιλικα

Προχειράδα του anandtech το παραπάνω, προσωπικά δεν το θεωρώ αξιόπιστο.

γενικα ας ριξει μια ματια στο θεμα να παρει μια ιδεα εστω... Εμενα με βοηθησε :) Δε ξερω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι το anandtech παντως , πραγματικα! 

Η mobo λεει απο 1333mhz μεχρι 1600

Το ιδιο και ο cpu αμα αγορασω 1866 μεχρι 2000 θα εχω καποιο προβλημα με την mobo; η ταση να ειναι 1 50ν για ραμ;

Όποιες και να πάρεις θα παίξουν στα 1600 με 1.50 και θα είσαι μια χαρά.

θα πληρωσω για 2000mhz και θα εχω 1600

Nαι. Πάρε τις φτηνότερες 1600αρες που θα βρεις.