nobig Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2004 Ψάχνω διαφάνειες για τον παραπάνω εκτυπωτή σε λογική τιμή. Θέλω να εκτυπώνω ηλεκτρονικές πλακέτες σε φωτοευαίσθητη. Πήρα κάτι διαφάνειες pelikan 0.75 την μία. Η μια μεριά ήταν λεία και η άλλη με μπιμπίκια. Εκτύπωσα σε αυτή με τα μπιμπίκια, η εκτύπωση στέγνωσε αμέσως αλλά τα μπιμπίκια δημιουργούν πρόβλημα, μερικά μπιμπικια σπάνε το χρώμα και μάλλον δε θα γίνει καλή αποχάλκωση. Hipro εσύ πως εκτυπώνεις;;;Επίσης δοκίμασα σε διαφάνεις απλές αλλά το μελάνι γλιστρά πάνω στην διαφάνεια και ψιλομουντζουρώνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από nobig [Σήμερα, στις 18:55] Ψάχνω διαφάνειες για τον παραπάνω εκτυπωτή σε λογική τιμή. Θέλω να εκτυπώνω ηλεκτρονικές πλακέτες σε φωτοευαίσθητη. Πήρα κάτι διαφάνειες pelikan 0.75 την μία. Η μια μεριά ήταν λεία και η άλλη με μπιμπίκια. Εκτύπωσα σε αυτή με τα μπιμπίκια, η εκτύπωση στέγνωσε αμέσως αλλά τα μπιμπίκια δημιουργούν πρόβλημα, μερικά μπιμπικια σπάνε το χρώμα και μάλλον δε θα γίνει καλή αποχάλκωση. Hipro εσύ πως εκτυπώνεις;;;Επίσης δοκίμασα σε διαφάνεις απλές αλλά το μελάνι γλιστρά πάνω στην διαφάνεια και ψιλομουντζουρώνει ’μα βρείς πές το μου κι εμένα........κι εγώ σε μπιμπίκια της HP διαφάνιες τυπώνω..........Δεν μπορώ να πώ ότι έχω και τραγικό πρόβλημα.........Δοκίμασε να τυπώσεις με επιλογή στον εκτυπωτή ΕΚΤΟΣ από το "φίλμ" ΚΑΙ σε πολύ υψηλή ανάλυση..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.