pontium Δεκέμβριος 24, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Μπορείς να κάνεις μια κοπιά μέσα στο δίσκο του cd και μετά στο γράψιμο βάζεις και τα υπόλοιπα...windows είναι;;Όπως και να το γράψεις boot θα είναι αρκεί να είναι σωστή η θέση των αρχείων(μην τα βαλεις σε φάκελο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Δεκέμβριος 24, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 ναι ρε pontium windows ειναι μ@μW τη λογοκρισια μου εδω μεσα..! δεν το εχω δοκιμασει αυτο που λες να σου πω αλλα why trying ΜISSION PASSED!! thanx για τις απαντησεις σας παιδες:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 24, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από pontium Μπορείς να κάνεις μια κοπιά μέσα στο δίσκο του cd και μετά στο γράψιμο βάζεις και τα υπόλοιπα...windows είναι;;Όπως και να το γράψεις boot θα είναι αρκεί να είναι σωστή η θέση των αρχείων(μην τα βαλεις σε φάκελο) lol Το εκανες ποτε αυτο και δουλεψε; Δηλαδη, εγινε το CD boot μετα απο αυτη τη μεθοδο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 24, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen lol Το εκανες ποτε αυτο και δουλεψε; Δηλαδη, εγινε το CD boot μετα απο αυτη τη μεθοδο; Ναι ρε, μετά το έβαλα στον mac και έστησα dos κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Δεκέμβριος 27, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Καλά!!Κορόιδευε εσύ και ας μην το έχεις κάνει.....έχω μέσα στο cd των XP έχω βάλει και το NIS 2005 και κάνει boot μια χαρά..... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.