Isidorosis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2015 Ψάχνω για καινούργιο πολυμηχάνημα (εκτύπωση-σάρωση μόνο), γιατί ο hp του 1800 θέλει 15ε κάθε 100-150 σελίδες έχω δει αυτόν εδώ τον ασπρόμαυρο laser στα 145 έρχεται με τονερ για 700 σελίδες και έχουμε χοντρικά ότι θα ήθελα 4*15ε με τον hp, άρα είναι σαν να 'χαλάω' 85 ευρώ μετά αν γίνει αγορά του τονερ για 2.500 σελίδες (80ε), θα έχω κέρδος 100+ σε σχέση με τον hp η βασική μου απορία είναι αν παθαίνει κάτι το τόνερ σε βάθος χρόνου δηλαδή αν μείνει το τόνερ μερικά χρόνια 5-10, θα θέλει αλλαγή? επίσης μήπως έχει κανείς τον ίδιο? ή αν κάποιος προτείνει κάποιον καλύτερο στα ίδια λεφτά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Απρίλιος 30, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2015 Θα απαντήσω για το τόνερ. Δεν είναι τόσο ευαίσθητο στο χρόνο όπως τα μελάνια των inkject αλλά γιατί το θέτεις τόσο μακροπρόθεσμα; Πόσες σελίδες εκτυπώνεις τον μήνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidorosis Απρίλιος 30, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2015 τώρα που είμαι σχολή μπορεί να εκτυπώνω 10-40 τον μήνακαι οι υπόλοιποι να εκτυπώνουν άλλες 100 τον χρόνο το μεγάλο τονερ απλά δεν θα τελειώσει ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Μάϊος 1, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2015 Με τόσες λίγες εκτυπώσεις μην μπεις στην διαδικασία για laser. Πάρε ένα φτηνό inkject ή ακόμα καλύτερα εκτύπωνε τις έξω. Ειδικά κοντά στις σχολές τα φωτοτυπάδικα είναι πολύ οικονομικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts