Jump to content

A-Data Vitesta 4500!!

fanisk

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 16:50]

εγώ δε πιστεύω ότι αυτές οι μνήμες καταλαβαίνουν από κάψιμο, δεν είναι old school μνήμες (έχουν πέσει τα nm παρασκευής τους)

Οι vx όμως την ακούν. Τι λέει ήρθαν ή ακόμη;:D

Αρχική απάντηση από georgesod

Δεν κατάλαβες από το bios άσε τα timings από spd και όχι manual

Απο SPD τα εχω...αλλα βαζω 200MHz πχ, ωστε να ειμαι default αλλα με 1:1...αν τα αφησω ολα μαμα, μου βαζει διαιρετη!

Το προβλημα ειναι οτι ακομα και με 1.65 απο bios, μετα τα 225 δεν με αφηνει ρε γμτ!!

Αντε 228...και με το ζορι!!

Περιμενω να ερθει ο αξονας της αντλιας για να ξαναβαλω την υδροψυξη...

Αρχική απάντηση από georgesod

Δεν κατάλαβες από το bios άσε τα timings από spd και όχι manual

Απο SPD τα εχω...αλλα βαζω 200MHz πχ, ωστε να ειμαι default αλλα με 1:1...αν τα αφησω ολα μαμα, μου βαζει διαιρετη!

Το προβλημα ειναι οτι ακομα και με 1.65 απο bios, μετα τα 225 δεν με αφηνει ρε γμτ!!

Αντε 228...και με το ζορι!!

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Tι στρωσιμο να κανει βρε?Καψιμο εννοει....memtest ολη μερα,sandra,συμπιεση κ αποσυμπιεση μεγαλων αρχειων κ πολλων ταυτοχρονα....αυτο ειναι το στρωσιμο κατα κυριο λογω....ριξε κ μια 100στη 3dmarks loops κ εισαι οκ...!

Τα settings για την μητρικη σου νομιζω οτι εσυ θα τα βρεις καλυτερα απο εμας...!

:T:

Ρε συ Bill...μιας κ τη Κυριακη θα φυγω κ θα γυρισω στις 5 Γεναρη...και μετα Αγγλια..δλδ 10 Γεναρη θα εχω pc ξανα...να σου τις δωσω να αρχισεις εσυ το καψιμο κ να κανεις κ τα benches σου κ οτι αλλο θες?

Αρκει να μη τους αφησεις κανα κουσουρι!!!!!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ρε συ Bill...μιας κ τη Κυριακη θα φυγω κ θα γυρισω στις 5 Γεναρη...και μετα Αγγλια..δλδ 10 Γεναρη θα εχω pc ξανα...να σου τις δωσω να αρχισεις εσυ το καψιμο κ να κανεις κ τα benches σου κ οτι αλλο θες?

Αρκει να μη τους αφησεις κανα κουσουρι!!!!!

Βρε συ Φανη ευχαριστως αλλα δεν παιρνουν καψιμο αυτες οι μνημες νομιζω οπως λενε κ οι αλλες....!Οτι θες εσυ...!

Ευχαριστω πολυ παιδες να ειστε ολοι καλα και καλα Χριστουγεννα!!!!

Εννοειται πως οταν γυρισω, μπορουμε να κανονισουμε να τις δοκιμασετε στις μητρικες σας...στειλτε πμ ή πειτε το εδω!!

ΥΓ:Περιμενω να ερθει ο νεος αξονας της αντλιας μου για να ξαναβαλω το νερακι, να του ριξω κ 1.7 κ να δω που θα παει...κουφαλογο λεμε δεν καταλαβαινει τπτ γμτ!!

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από enduracell

Ακόμηηηηηηη, μετά τις γιορτές το κόβω με αυτά και μ αυτά...:(

@endu μου εστειλαν 2χ256 GSkill απο US περιπου 22/12 και ακομα να ερθουν ... απο την ACS μου ειπαν οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα λογο τον γιορτων με το τελωνειο ..! υπομονη!

Sorry για το offtopic

μεγεια και καλοδουλευτες!

Αρχική απάντηση από esdee

μου ειπαν οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα λογο τον γιορτων με το τελωνειο ..! υπομονη

:OT:εμένα δε περνάν τελωνείο όμως είναι από Αγγλία... αλλά με τα ταχυδρομεία ποτέ δε ξες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.