enduracell Δεκέμβριος 23, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 εγώ δε πιστεύω ότι αυτές οι μνήμες καταλαβαίνουν από κάψιμο, δεν είναι old school μνήμες (έχουν πέσει τα nm παρασκευής τους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 23, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 16:50] εγώ δε πιστεύω ότι αυτές οι μνήμες καταλαβαίνουν από κάψιμο, δεν είναι old school μνήμες (έχουν πέσει τα nm παρασκευής τους) Οι vx όμως την ακούν. Τι λέει ήρθαν ή ακόμη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 23, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Ακόμηηηηηηη, μετά τις γιορτές το κόβω με αυτά και μ αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 23, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Δεν κατάλαβες από το bios άσε τα timings από spd και όχι manual Απο SPD τα εχω...αλλα βαζω 200MHz πχ, ωστε να ειμαι default αλλα με 1:1...αν τα αφησω ολα μαμα, μου βαζει διαιρετη!Το προβλημα ειναι οτι ακομα και με 1.65 απο bios, μετα τα 225 δεν με αφηνει ρε γμτ!!Αντε 228...και με το ζορι!!Περιμενω να ερθει ο αξονας της αντλιας για να ξαναβαλω την υδροψυξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 23, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Μεγεια και καλοδουλευτες Φανη..... Ποσο πηγε το μαλι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 23, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Δεν κατάλαβες από το bios άσε τα timings από spd και όχι manual Απο SPD τα εχω...αλλα βαζω 200MHz πχ, ωστε να ειμαι default αλλα με 1:1...αν τα αφησω ολα μαμα, μου βαζει διαιρετη! Το προβλημα ειναι οτι ακομα και με 1.65 απο bios, μετα τα 225 δεν με αφηνει ρε γμτ!! Αντε 228...και με το ζορι!! Αρχική απάντηση από Βασιλης Tι στρωσιμο να κανει βρε?Καψιμο εννοει....memtest ολη μερα,sandra,συμπιεση κ αποσυμπιεση μεγαλων αρχειων κ πολλων ταυτοχρονα....αυτο ειναι το στρωσιμο κατα κυριο λογω....ριξε κ μια 100στη 3dmarks loops κ εισαι οκ...! Τα settings για την μητρικη σου νομιζω οτι εσυ θα τα βρεις καλυτερα απο εμας...! Ρε συ Bill...μιας κ τη Κυριακη θα φυγω κ θα γυρισω στις 5 Γεναρη...και μετα Αγγλια..δλδ 10 Γεναρη θα εχω pc ξανα...να σου τις δωσω να αρχισεις εσυ το καψιμο κ να κανεις κ τα benches σου κ οτι αλλο θες? Αρκει να μη τους αφησεις κανα κουσουρι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 23, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από $George Vasil$ Μεγεια και καλοδουλευτες Φανη..... Ποσο πηγε το μαλι????? Ευχαριστω! 270 οι μνημες και 18 η FedEx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 23, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_KΡε συ Bill...μιας κ τη Κυριακη θα φυγω κ θα γυρισω στις 5 Γεναρη...και μετα Αγγλια..δλδ 10 Γεναρη θα εχω pc ξανα...να σου τις δωσω να αρχισεις εσυ το καψιμο κ να κανεις κ τα benches σου κ οτι αλλο θες?Αρκει να μη τους αφησεις κανα κουσουρι!!!!! Βρε συ Φανη ευχαριστως αλλα δεν παιρνουν καψιμο αυτες οι μνημες νομιζω οπως λενε κ οι αλλες....!Οτι θες εσυ...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 23, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 καλοριζικες Φανη... αν και αποτι καταλαβα θα τις ευχαριστηθεις μαλλον απο τον καινουριο χρονο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 23, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Μαγείες και καλοδούλευτες ξέχασα να πω και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 23, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Kαλο δουλευτες Κ αμα γυρισεις με το καλο θα τις τεσταρουμε κ στο DFI εεε?!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 23, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Mεγειες και καλοδουλευτες και απο εμενα!!!Και ελπιζω να 300ρισουν τουλαχιστον οι μνημες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 24, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Ευχαριστω πολυ παιδες να ειστε ολοι καλα και καλα Χριστουγεννα!!!!Εννοειται πως οταν γυρισω, μπορουμε να κανονισουμε να τις δοκιμασετε στις μητρικες σας...στειλτε πμ ή πειτε το εδω!!ΥΓ:Περιμενω να ερθει ο νεος αξονας της αντλιας μου για να ξαναβαλω το νερακι, να του ριξω κ 1.7 κ να δω που θα παει...κουφαλογο λεμε δεν καταλαβαινει τπτ γμτ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Δεκέμβριος 25, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 ΜεγιαααααααααΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 25, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από overclocker ΜεγιαααααααααΑ Θενκ γιου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Ιανουάριος 3, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Μηπως ξερεις αν οι DDR 512MB A-DATA Vitesta 500MHz φορανε TCCD ή Hynix d43 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 3, 2005 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Alexandros Μηπως ξερεις αν οι DDR 512MB A-DATA Vitesta 500MHz φορανε TCCD ή Hynix d43 ??? Αλεξανδρε εμενα ρωτας?Αν ναι...οχι δεν ξερω τι τσιπακια φορανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 3, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Δοκιμασε τες με διαιρετη 5:4 και κατεβασε timings θα πανε πιο καλα . η μητρικη σου ακουει καλα με διαιρετη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 3, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell Ακόμηηηηηηη, μετά τις γιορτές το κόβω με αυτά και μ αυτά... @endu μου εστειλαν 2χ256 GSkill απο US περιπου 22/12 και ακομα να ερθουν ... απο την ACS μου ειπαν οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα λογο τον γιορτων με το τελωνειο ..! υπομονη! Sorry για το offtopic μεγεια και καλοδουλευτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 3, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από esdeeμου ειπαν οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα λογο τον γιορτων με το τελωνειο ..! υπομονη:OT:εμένα δε περνάν τελωνείο όμως είναι από Αγγλία... αλλά με τα ταχυδρομεία ποτέ δε ξες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.