Jump to content

Mνημες Samsung K4H560838E TCCC χρειαζομαι γρηγορη αποψη επειγοντως !!

Alexandros

Recommended Posts

Γεια σας !

Βρηκα αυτα τα τσιπακια προσφορα απο καταστημα και θελω να μου πειτε τι μπορω να περιμενω. Εχω ακουσει οτι πανε ψηλα ακομα και με σχετικα σφιχτα timings. Αυτη τη στιγμη εχω ενα 3.0 που ανεβαινει μεχρι 250-260 φσβ, δεν τον εχω τεσταρει τελειως και θελω να πετυχω τον καλυτερο συνδιασμο χωρις να ξοδεψω πολλα χρηματα. Η τιμη τους ειναι στα 160 περιπου...(τα 2Χ512 εννοειται)

Δευτερη επιλογη ειναι οι Hynix-D43 που τις εχω δοκιμασει και παλιοτερα. Ξερω οτι πανε 250 αλλα με 3-4-4-8....

Τι μου προτεινετε ?

Πάνε γενικά ψηλά αλλά μην περιμένεις σφικτά timings ούτε στα χαμηλά. 222 δεν θα δεις πουθενά και ακόμα και 2.5-3-3 δύσκολο να δεις παραπάνω από 240. Ίσως να είναι καλύτερα τα hynix ιδιαίτερα αν σκοπεύεις ακόμα ψηλότερα (270+).

Αρχική απάντηση από tristeno

Pane psila alla oxi me sfikta timmings (3-3-3 einai to kalutero apo 200 kai pano-3-4-4 sta 250). Min perimeneis polla. Hynix einai kalutera

να διορθώσεις τα σε ελληνικά όταν πας σπίτι, ευχαριστώ :)

Χμμ τις αγορασα τελικα και δεν πανε ασχημα. Ειμαι στα 250 fsb με 2.5-4-4-8 @ 2.75V (δεν δινει παραπανω η μητρικη δυστυχως) και σκεφτομαι να δοκιμασω κατι σε 2.5-4-3-8...

Ξερει κανεις αν ακουνε ταση ? Αξιζει να παρω το DDR booster ή κατι παρομοιο ? ;)

Θα κατεβασω τα timings με ταση ή απλα θα ανεβασω fsb ???

post-913-1416071463,5055_thumb.jpg

Τις μνημες ηθελα να τεσταρω αλλα ο δανεικος επεξεργαστης μου βγηκε αστερι :D:p

Λοιπον ειμαι στα 15χ270 και ετρεξα μερικες εφαρμογες και δειχνει σταθερο. Αλλα θα πρεπει να τρεξω και μεμτεστ86 αργοτερα....

post-913-1416071463,6285_thumb.jpg

Ευχαριστω, βασικα πανω απο 270 με 1προς1 δεν παει η IC (απλη) που να χτυπιεμαι κατω :D

οποτε ή το αφηνω στα 270 3-4-4-8 ειτε στα 2.5-4-4..

Και τι δε θα δινα να χα ενα DDr maximizer να δινα 3.2-3.3...ισως να κερδιζα κατι ισως και οχι.

Πως μπορω να βγαλω screenshot με το μεμ86?τρεχει μονο σε ντος...

με αλλα προγραμματα που δοκιμασα σε περιβαλλον windows ειναι βραχος στα 250 με 2.5-4-3

αλλα και 260 με 3-4-4 . Στα 270 δεν ειμαι στα8ερος λογω επεξεργαστη μαλλον :...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.