liakos3 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2015 Δεν ξέρω αν έκανα καλά που άνοιξα νέο θέμα, αν όχι παρακαλώ να μεταφερθεί.. Θα ήθελα την βοήθεια σας με μερικά κλικ που χρειάζομαι ακόμη στο παρακάτω λινκ http://steam-gift-cards.com/?user=643865 στα 25 κλικ δίνει 50$ gift code το steam και φυσικά όποιος άλλος ενδιαφέρεται θα μπορούσε να κάνει share το δικό του λινκ και να βοηθήσουμε οι υπόλοιποι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 27, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Αν θες να συνεχίσεις να έχεις στην κατοχή σου το steam account σου, θα σου πρότεινα να μην ψάξεις τα κλικ που σου απομένουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Απρίλιος 27, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Αν θες να συνεχίσεις να έχεις στην κατοχή σου το steam account σου, θα σου πρότεινα να μην ψάξεις τα κλικ που σου απομένουν. γιατί; είναι απάτη;; ένας φίλος μου το κοινοποίησε και μου φάνηκε εντάξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Απρίλιος 27, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Πιο μουφα κι από μούφα.... Να τι βγάζει αν συμπληρώσεις τα 25 click. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Απρίλιος 27, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 ουπς την πάτησα... λάθος μου, έπρεπε να το ψάξω πριν ανοίξω νέο θέμα.. κλειδώστε το.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts