Darap21 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2015 (edited) Παιδιά επειγόντως βοήθεια.... Εχθές έπαιζα κανονικά μέχρι της 3 το βράδυ...κλείνω το pc πάω για υπνο..Τον ανοίγω στης 6 το απόγευμα και δεν έχω ήχο...Στης συσκευές αναπαραγωγής έχω προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής το Ηχεία Sound blaster και ακούγεται το το μονιτορ...:/ Συνδεσα τα ηχεία στην κάρτα ήχου της μητρικής και παίζουν...Λέτε να έχει πρόβλημα η κάρτα ήχου?? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 29, 2015 από rastafari Αλλαγή τίτλου από κεφαλαία σε μικρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Απρίλιος 27, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 κλικαρε στα ηχεια ως προεπιλογη και εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Απρίλιος 27, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Εκεί έχω το κλικ...και επιλεγμένα ως προεπιλογή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Απρίλιος 27, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Την κάρτα μου την έχω τοποθέτηση Στην γαλάζια υποδοχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Απρίλιος 27, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Το έκανα παιδιά...το κατάφερα τελικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Απρίλιος 27, 2015 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 @Τι ήταν τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Απρίλιος 27, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Η θύρα που το είχα...η μητρική μου έχει 2 μεγάλες με κλιψ για VGA στην μια ειχα την κάρτα γραφικών κ στην άλλη την κάρτα ήχου... Κάτέβασα την κάρτα γραφικών ποιο κάτω εκει που είχα την κάρτα ήχου και ποιο πάνω σε μια θύρα PCIE άσπρη και μικρή έβαλα την κάρτα ηχου και λειτούργησε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Απρίλιος 27, 2015 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 (edited) @ Εγώ δεν σου είπα να το κάνεις αυτό! Είχες την ΖΧ σε λάθος θύρα. Η VGA μια χαρά είναι εκεί που είναι στην πρώτη γαλάζια θύρα PCI-E X16. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 27, 2015 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Απρίλιος 27, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Αφού είσαι δάσκαλος... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Απρίλιος 27, 2015 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 (edited) Αφού είσαι δάσκαλος... Μα'ρέσει που μου δίνεις και κίτρινη κάρτα... στις 3 τα χαράματα... είσαι τυχερός που με πέτυχες! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 27, 2015 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάϊος 10, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2015 'Εχω πάλι πρόβλημα....ο ήχος ακούγεται απο το HDMI δλδ απο το μόνιτορ...Τι στο καλό πρέπει να κάνω για να ακούγεται μόνο απο την κάρτα ήχου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts