Jump to content

Desktop η laptop

blade_pan

Recommended Posts

Καλημερα labiotes,

δεν ξερω τι με εχει πιασει τον τελευταιο καιρο αλλα εχω ξενερωσει με τους υπολογιστες...

Ετσι εχθες μου ηρθε η ιδεα να τον πουλησω και να παρω laptop....

ετσι θα μπορω να κανω και μελλοντικη οικονομια γιατι δεν θα δινω χρηματα για αναβαθμιση κτλ κτλ...

Πειτε μου γνωμες για καλα laptop ή γενικα τη πιστευετε για μια τετοια κινηση?:)

Αξίζει μόνο αν θες να σε συνοδεύει ο υπολογιστής στα ταξιδάκια σου, ή αν θες να ξεφορτωθείς τα καλώδια απο το PC και να ελευθερώσεις ένα γραφείο.

Σε επιδόσεις δεν υστερούν δραματικά , αλλά με τα ίδια λεφτα μπορείς να αγοράσεις κάτι καλύτερο σε desktop. Όσο για την οικονομία δεν είμαι και τόσο σίγουρος μιας και πριν μερικούς μήνες φίλος πήρε φορητό για τους λόγους που αναφέρεις. Μπορεί να σταμάτησε να πληρώνει για αναβαθμίσεις (μέχρι να πάρει καινούργιο μηχάνημα) , όμως τα λεφτά αρχισα να φεύγουν προς άλλες κατευθείνσεις ( extigy, ηχεία , εκτυπωτής κλπ).

και εγω το σκέφτομαι να πάρω σε κανα μήνα απο το Play247 κανενα ΑΜD 64Bit αν και οι τιμες δεν ειναι και τοσο δραματικές.

με καμια καλή καρτούλα πιστεύω δεν θα κωλ@νει πουθενα,...

Φίλε μου, γνώμη μου είναι, πάρε laptop μόνο εφόσον κάνεις μετακινήσεις και το θέλεις συνέχεια μαζί σου. Εφόσον είσαι σπίτι, μην κάνεις αυτή την αλλαγή. Κάνει πολλά λεφτά, οι επιδόσεις είναι πολύ χειρότερες (παιχνίδι δεν μπορείς να παίξεις σαν τον άνθρωπο) και το βασικότερο είναι ότι δεν μπορείς να τον πειράξεις.

Αρχική απάντηση από blade_pan

...ετσι θα μπορω να κανω και μελλοντικη οικονομια γιατι δεν θα δινω χρηματα για αναβαθμιση κτλ κτλ...

Ναι, και γω απο την ημερα που εδωσα το desktop και πηρα το laptop, εχω σκασει τα εξης εουρα:

100 Samsonite - παραμασχαλα θα το κουβαλαμε;

130 1Gb DDR Crucial - 275 εκαναν αλλα πουλησα 145 τις 2Χ256Mb

120 60Gb 5.400rpm HDD - Οι 4.200 στροφες ειναι ελεεινες (Ο μανισιος δεν πουληθηκε)

55 USB mini k/b - Δε λεει να παιζεις 2 ωρες UT και το αριστερο χερι να ψηνεται πανω απο τον σκληρο...

~120 σε εξωτερικους σκληρους και θηκες με τραμπες κλπ (σιγα μη μου φταναν τα 60+80Gb)

Και στο τσαφ γλιτωσα τα ~120 του NEC 6500A (DL DVDRW slim line for laptop) καθως αναγκαστηκα να στησω PC για λογους δουλειας και κατεληξα σε ενα 3500Α των 65...

Λοιπον, τι λεγαμε; Α! Αμα εχεις το μικροβιο, και με PDA μονο να μεινεις, θα βρεις τροπο να του ριξεις καμια 400αρα πανω...

Παιδια τι ειναι ποιο καλο?

-winchester

-clawhammer

-newcastle

Βασικα ειναι οι 3500,3700,3800 και ειναι και οι 3 διαφορετικοι...

socket 754,939,0.13,0.09!

Μπορειτε να μου πειτε την πιο συμφερουσα αγορα καθως και τις μνημες που θα το συνοδευουν...Εχω τις mushkin και λεο να τις πουλησω!

Επισης ελεγα για μια DFI mobo αλλα ειδα οτι σε 939 εχει μονο NF4...

Αξιζει να δωσω την 6800gt για μια PCI-e ?

Βρε χαλαρωσε λιγακι, Ειπαμε χριστουγεννα εχουμε αλλα μην το παρακανουμε με το πνευμα τον χριστουγεννων. Σιγουρα εχεις μπριζωθει τωρα και σε εχει πιασει μια καταναλωτικη μανια.

Xαλαρος ειμαι αλλα εχει χαλασει η mobo και εχω εκνευριστει....

Κατι αλλο που σκεφτηκα ειναι οτι το bios της abit δεν ειναι official,Θα υπαρξει προβλημα στο RMA?

Συναδελφοι απαντηστε στο ποστ 8...οι απαντησεις σας με ενδιαφερουν!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.