spinalgr1990 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2015 Ψαχνω εναν καλο pdf reader για Ubuntu 15.04 ο οποιος να μπορει οταν κλεινω το pdf να κανει restore το εγγραφο απο την τελευταια σελιδα που το διαβαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Απρίλιος 28, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2015 Ο fbreader νομίζω τα κάνει αυτά που ζητάς, τον έχεις δοκιμάσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spinalgr1990 Απρίλιος 28, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2015 οχι δεν τον εχω δοκιμασει . Ψαχνω εναν reader που να εχει την παραπανω ρύθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Απρίλιος 28, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2015 οχι δεν τον εχω δοκιμασει . Ψαχνω εναν reader που να εχει την παραπανω ρύθμιση.Το υποστηρίζει σίγουρα, αν σου κάνει και το περιβάλλον του τότε είσαι έτοιμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Απρίλιος 28, 2015 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2015 και ο evince το κανει.Αυτή είναι η default συμπεριφορά τουλάχιστον, στην έκδοση που έχω δε βλέπω κάποια ρύθμιση για να το απεπιλέξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts