telei_pc Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2015 Καλησπέρα, θα αγοράσω κουτί άμεσα και λέω να πάω στο 780T της corsair. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε;Ταβάνι τα 206 ευρώ του 780Τ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 26, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2015 Γνώμη μου ΜΗ δώσεις τόσα λεφτά για κουτί ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
telei_pc Απρίλιος 26, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2015 Γνώμη μου ΜΗ δώσεις τόσα λεφτά για κουτί !Δηλαδή μέχρι πόσα να δώσω; Και ποιό μου προτείνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 26, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2015 Δηλαδή μέχρι πόσα να δώσω; Και ποιό μου προτείνεις;Αν μπορείς γράψε μία τα specs του συστήματος σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
telei_pc Απρίλιος 26, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2015 Αν μπορείς γράψε μία τα specs του συστήματος σου.Ήρθε προχθές η H100i. Cpu τον i7 920, mobo ASUS P6T SE, περιμένω ssd(850 evo) και gpu(970 g1). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 26, 2015 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2015 (edited) Ήρθε προχθές η H100i. Cpu τον i7 920, mobo ASUS P6T SE, περιμένω ssd(850 evo) και gpu(970 g1).Ok ATX mobo. Για το σύστημα που έχεις δεν χρειάζεται τόσο πανάκριβο κουτί, δεν θα αξιοποιηθεί ( μη σου πω και με πανάκριβα συστήματα δεν αξιοποιείται πλήρως ) , με τα μισά χρήματα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και βάζεις και χρήματα στην άκρη για κάποια μετέπειτα αναβάθμιση. Και γω κάποτε είχα κάνει το ίδιο λάθος με σένα, είχα δώσει κοντά στο 200άρικο για το Corsair 650D πριν 3+ χρόνια και ακόμα το μετανιώνω. Προτείνω ( και σαν φανατικός της Fractal Design ) αυτό http://www.e-shop.gr/case-fractal-design-arc-midi-r2-black-p-PER.911835FRACTAL DESIGN ARC MIDI R2 - 103 ευρώ - είναι πάρα πολύ για τη κατηγορία του, με πάρα πολύ καλό cable managment, εύκολο σύστημα στο cage των σκληρών δίσκων ( συγκεκριμένα είναι και περιστρεφόμενο ) , πολύ καλό airflow ( δες και τις διαθέσιμες θέσεις για fans ) .. κλπ Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2015 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
telei_pc Απρίλιος 26, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2015 Ok ATX mobo. Για το σύστημα που έχεις δεν χρειάζεται τόσο πανάκριβο κουτί, δεν θα αξιοποιηθείΠως μπορεί να μην αξιοποιηθεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 26, 2015 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2015 Πως μπορεί να μην αξιοποιηθεί;Εννοώ δεν έχεις καμιά Ε ΑΤΧ μητρική ή 3πλα ψυγεία υδρόψυξης , υδρόψυξη σε κάρτες, γενικώς αμα το σύστημα ήταν πάνω από 2500 ευρώ ίσως να άξιζε ( αλλά και πάλι δε νομίζω ) τόσο ακριβό κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
telei_pc Απρίλιος 26, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2015 Εννοώ δεν έχεις καμιά Ε ΑΤΧ μητρική ή 3πλα ψυγεία υδρόψυξης , υδρόψυξη σε κάρτες, γενικώς αμα το σύστημα ήταν πάνω από 2500 ευρώ ίσως να άξιζε ( αλλά και πάλι δε νομίζω ) τόσο ακριβό κουτί Σεπτέμβρη θα πάω σε i7 5820k, Asus X99 deluxe ddr4 ram και πολύ πιθανό σε 2η 970.Επίσης το θέλω και λίγο όμορφο το κουτί, όχι πάλι σκέτη μαυρίλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Απρίλιος 26, 2015 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2015 (edited) Σεπτέμβρη θα πάω σε i7 5820k, Asus X99 deluxe ddr4 ram και πολύ πιθανό σε 2η 970.Επίσης το θέλω και λίγο όμορφο το κουτί, όχι πάλι σκέτη μαυρίλα εδώ είσαι http://www.skroutz.gr/s/4992532/NZXT-H440.html?keyphrase=h440 και μη πεις κουβέντα για πιο ακριβό ! ΚΟΥΤΑΡΑ με τα όλα της και σε ΑΣΠΡΟ 134 ευρώ και τα υπόλοιπα - αποταμίευση Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2015 από SpirosKGR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellhnas Απρίλιος 26, 2015 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2015 Βαζω αλλα 2 (ιδια με διαφορετικο χρωμα)Για review του δες της Αγαπης @Karmen1983 CASE PHANTEKS ENTHOO PRO BLACK WINDOWCASE PHANTEKS ENTHOO PRO FULL-TOWER WHITE WINDOW 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninja10R Απρίλιος 27, 2015 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Και οι 4 προτάσεις που σου έκαναν τα παιδιά είναι άψογες και γλυτώνεις και μερικά λεφτά. Ποσωπικά σπίτι έχω τα Η440 και ARC (το Mini όμως), και είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 27, 2015 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Προσωπικά το θεωρώ πέταμα χρημάτων για κουτί.πέραν του αισθητικού όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα.ίδιες επιδόσεις θα έχει και το μηχάνημα και με ενα των "20€" καταλαβαίνετε την υπερβολή μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 27, 2015 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 εγω απλα θα πω μακρυα απο Corsair κουτια πολυ πλαστικουρα, πολυ τριξιμο, οταν ειχα παρει το 600Τ πραγματικα δεν πιστευα οτι το πλαϊνο ετριζε out of the box να με συμπαθατε αλλα βαση της εμπειρίας μου, τα κουτια της Corsair θα έπρεπε να εχουν μιση τιμη για να αξιζουν. με 200 ευρω υπαρχουν πολυ καλυτερα κουτια. Οι αντιπροτασεις που ειπωθηκαν παραπανω ειναι εξαιρετικές 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
telei_pc Απρίλιος 27, 2015 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!Τελικά ή το NZXT ή το Phanteks θα πάρω. Πραγματικά πολύ καλά reviews και αρκετά λιγότερα χρήματα από το 780Τ!Eλπίζω να την χωράνε την G1 που είναι λίγο μεγάλη! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 27, 2015 από telei_pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Απρίλιος 27, 2015 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 (edited) Σεπτέμβρη θα πάω σε i7 5820k, Asus X99 deluxe ddr4 ram και πολύ πιθανό σε 2η 970.Επίσης το θέλω και λίγο όμορφο το κουτί, όχι πάλι σκέτη μαυρίλα Αν πας με αυτό το σκεφτικό, "το έχασες το κορμί πατριώτη". FRACTAL DESIGN σου προτείνω Μετά από σχετικό θέμα που είχα βάλει αγόρασα αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το προηγουμενο κουτί ήταν το Coolermastermaster 690 III και τώρα βρίσκεται στην αποθήκη. Μην βιάζεσαι να αγοράσεις. Πρόσεξε πολύ. Καλό είναι να διαβάσεις και άλλα σχετικά θέματα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 27, 2015 από pasjohn 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Απρίλιος 27, 2015 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Προσωπικά το θεωρώ πέταμα χρημάτων για κουτί.πέραν του αισθητικού όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα.ίδιες επιδόσεις θα έχει και το μηχάνημα και με ενα των "20€" καταλαβαίνετε την υπερβολή μου... Δεν είναι μόνο για επιδόσεις τα κουτιά. Είναι και άλλα πράγματα. Με το συμπάθειο αλλά την απάντησή σου είναι σαν να μην την διάβασα καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 27, 2015 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 κιομως την διαβασες.Ισως χρειαστει να την ξαναδιαβασεις αλλη μια για να καταλαβεις τι λεω. απο εκει και περα κουμαντο δε θα κανω στη τσεπη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
telei_pc Απρίλιος 27, 2015 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 (edited) Αν πας με αυτό το σκεφτικό, "το έχασες το κορμί πατριώτη". Το point;; Κάπου το χάσα με το σκεφτικό.. Η παραγγελία θα γίνει αύριο κατά πάσα πιθανότητα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 27, 2015 από telei_pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Απρίλιος 27, 2015 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Το point;; Κάπου το χάσα με το σκεφτικό.. Η παραγγελία θα γίνει αύριο κατά πάσα πιθανότητα. Εννοώ με το σκεφτικό αυτό "Επίσης το θέλω και λίγο όμορφο το κουτί, όχι πάλι σκέτη μαυρίλα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts