aspirin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2004 Τώρα με τη νέα οθόνη θέλω να σας ρωτήσω μερικά πράγματα. Όταν ο υπολογιστής είναι ανοιχτός και δεν τη χρησιμοποιώ να βάλω στην οθόνη ένα screensaver ή να τη ρυθμίσω να σβήνει μετά από 10' ??? Με το screensaver έχω την εντύπωση ότι καταπονείται περισσότερο η οθόνη. Ποιά είναι η γνώμη σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Βάλτην να σβήνει μετά από λίγο. Καίει και λιγότερο ρεύμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Και εγω θα την εβαζα να σβηνει..... Ετσι την εχω και τωρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Δεκέμβριος 23, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 κ εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να σβήνει αλλά λέω να ρωτήσω. Έτσι φθείρεται λιγότερο. Στα πόσα λεπτά την ρυθμίσατε να κλείνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Δεκέμβριος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Μετά από 5 λεπτά!Ανάμεσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχω βάλει screensaver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Δεκέμβριος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 καλυτερα να την βαλεις να κλεινει μετα απο λιγο!αν και εγω ο ιδιος δεν το κανω αυτο και μαλιστα στην καινουρια μου οθονη! και πρεπει μαλλον να αρχισω να την βαλω να σβηνει και αυτη!και θα καιω και λιγοτερο ρευμα οπως ειπαι καιο φιλος παραπανω!ενταξη! βασικα το θεμα ειναι να προστατευεται η οθονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 κοιτα καλυτερο ειναι για το 5-10λεπτο να μπαινει screensaver και βαλε +5-10 λεπτα μετα να σβηνει. Ειναι καλυτερο για την οθονη αν και ολα εχουν να κανουν και με τη χρηση ε...δλδ αν τον αφηνεις ωρες ανοιχτο χωρις να κανεις τπτ εσυ τοτε βαλε οπωσδηποτε να σβηνει αν ομως ειναι για 2-3 λεπτα που θα πας...WC τοτε και μονο screensaver και σβησιμο στα 40 λεπτα δεν πειραζει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Δεκέμβριος 24, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 νομίζω θα κάνω αυτό που λέει ο abarth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Να πω και εγώ κάτι...Βασικά εμένα μου τη σπάνε και τα screensaver και το να σβήνει η οθόνη...Τώρα 4 χρόνια η EIZO δουλεύει σχεδόν 24/7 και δεν έχει πάθει τίποτα...Δεν λέω οτι αυτή είναι σωστή χρήση, αλλά μην τρελένεσαι κιόλας βρε aspirin (φαντάζομαι οτι πήρες τώρα καινούρια οθόνη και γι' αυτό ψάχνεσαι)Πάντως και από μένα καλύτερα να κλείνει μετά από λίγο...Στα 5 λεπτά και από μένα (αν έχεις αργό recorder βάλτο στα 10 - συνήθως εγώ δεν κάνω τίποτα όταν γράφω CD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.