Freedom Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2004 ...για πείτε κανένα μαγαζί (οχι αγορα on line) που να έχει το ENERMAX EG495AX-VE(W) 485W NOISE TAKER γιατί το eshop μάλλον δεν θέλει τα λεφτά μου...Δευτερα πρωί το παρήγγειλα και με πάνέ απο σήμερα σε αυριο...οπότε αν δεν με εχουν πάρει μεχρι τις 11 να μου πουν οτι θα το στείλουν σήμερα, θα ακυρώσω την παραγγελια και θα βγώ παγανιά στα μαγαζιά...Για πειτε κανένα μαγαζί λοιπόν που ενδεχομένως να το εχει λιγότερο απο 125 ευρώ που κάνει στην Checkmate...Ευχαριστώ προκαταβολικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Δεκέμβριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Φιλε κοιτα και για το ocz powerstream 520. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 10:32] Φιλε κοιτα και για το ocz powerstream 520. Που το βρήκες τόσο φτηνά?........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Γειά σου βρε Freedom μάχημε....... Για ρίξε και μιά ματιά στο HAC shop.........Έφερνε ENERMAX........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Δεκέμβριος 23, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 09:03] Γειά σου βρε Freedom μάχημε....... Για ρίξε και μιά ματιά στο HAC shop.........Έφερνε ENERMAX........... Χαχαχαχαχαχαχα... Ευχαριστώ Γιώργη πολεμικέ... Κάτσε γιατί ακόμα είμαι σε επικοινωνία με την εταιρία κουριερ...κοιτα να δείς που θα καταντήσω να παω εγώ να το πάρω απο την εταιρία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από FLO [Σήμερα, στις 10:32] Φιλε κοιτα και για το ocz powerstream 520. Τελικα ρε παιδια το εχει φερει κανεις αυτο το τροδοδοτικο στη Ελλαδα ? και αν ναι, ποια ειναι η τιμη του ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Aπο οσο ξερω σε λιγες μερες θα το φερει η newtechlabs, μαζι με πολλα πραγματα απο OCZ. κατα πασα πιθανοτητα μαζι με το ακομα πιο καινουργιο psu της OCZ... modsteam 450 και 520 Vx μνημες, ddr booster και οτι αλλο θετε NewTechLabs TIL6459395 FAX 6459382 www.newtechlabs.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 23, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 thansk .....αντε να δουμε ...δυσκολη επιλογη παντως ...Ocz ή Enermax....ειδωμεν .....σορρυ Freedom για το Off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Δεκέμβριος 23, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 ειχε παρει ο brwmogazos το ocz , ειχε πρωτα το enermax 550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Δεκέμβριος 23, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 12:24] thansk .....αντε να δουμε ...δυσκολη επιλογη παντως ...Ocz ή Enermax....ειδωμεν .....σορρυ Freedom για το Off topic Οχι, χωρίς πλάκα...πείτε οτι θέλετε...Επικοινώνησα με την φακο-εταιρία κουριερ που σημειωτέον έχει το τροφοδοτικό μου 2,5 μέρες τώρα και παρόλο που είναι 15 τεράγωνα (και άν) μακρυα μου με έχουν ελαφρώς χ****νο και θα περάσω ΕΓΩ να το πάρω απο αυτους...Μην μου κουράζονται τα παιδια μου κιόλας...Οπότε, σοβαρά, συνεχίστε την κουβέντα για ότι θέλετε...(α, να θυμηθώ οταν παρω στα χέρια μου το psu να ανάψω και μια λαμπάδα...αλλά μπα...καλύτερα θα "σηκώσω" μια λαμπάδα το 750 απο τα νευρα μου...&*#$%#$%#%#) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 23, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αυτο το OCZ modstream ειναι απλα πανεμορφο ....... :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Δεκέμβριος 28, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 Που το βρήκες τόσο φτηνά?........ Δεν το πηρα 125 αλλα 185. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 12, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro [23-12-2004 14:33] ειχε παρει ο brwmogazos το ocz , ειχε πρωτα το enermax 550 Off topic: ο brwmogazos ήρθε Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Φεβρουάριος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2005 υπαρχει αυτην την στιγμη το powerstream sto eshop για 145 ευρω.οσο για το ενερμαξ εγω το πηρα απο εσοπ και μου ηρθε χαλασμενο οποτε καλα κανεις και δε θες να το αγορασεις online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.