dimo74 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2015 Φίλοι μου καλησπέρα,Εδώ και 2 εβδομάδες το pc μου μου βγάζει πρώτα μια ένδειξηNo signal σε μαύρη οθόνη και εν συνεχεία κάνει restart από μόνο του.Αυτό τις περισσότερες φορές –όχι όμως πάντα- συμβαίνει όταν παίζω κάποιο παιχνίδι και ενώ ακούγεται στο παρασκήνιο ο ανεμιστήρας να δουλεύει στο full…Κατέβασα όλες τις αναβαθμίσεις των windows , νέα bios αλλά τίποτα…Έχω κάτι κατά νου αλλά για να μην σάς προϊδεάσω δεν το αναφέρω.Να προσθέσω απλώς ότι έχω Intel i5-750 , 6gb ram, nVidia Gts240, τροφοδοτικό 300w, λογισμικό windows 7 professional.Κάτι που σας έρχεται στο μυαλό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 23, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 καλώς όρισες στο TheLab.gr θερμοκρασίες έχεις δει; Το τροφοδοτικό είναι no name 300άρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimo74 Απρίλιος 23, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 καλώς όρισες στο TheLab.gr θερμοκρασίες έχεις δει; Το τροφοδοτικό είναι no name 300άρι? Καλως σας βρηκα... Θερμοκρασια ειναι κανονικα 40-45, ωρα παιχνιδιου 65-70... Τροφοδοτικο ειναι LiteOn, pc Dell... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 24, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 τρέξε ένα furmark και έχε ανοικτό από δίπλα ένα πρόγραμμα για τη μέτρηση θερμοκρασιών και δες τι θα γίνει. Τράβα και ένα screenshot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimo74 Απρίλιος 24, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 τρέξε ένα furmark και έχε ανοικτό από δίπλα ένα πρόγραμμα για τη μέτρηση θερμοκρασιών και δες τι θα γίνει. Τράβα και ένα screenshot.Τι ακριβως κανει αυτο, τεστ την καρτα γραφικων ? Να κανω το τεστ οταν παιζω παιχνιδι, οταν δηλαδη οι απαιτησεις ειναι μεγαλες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimo74 Απρίλιος 24, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 (edited) Ετρεξα το προγραμμα πρωτα στην επιλογη gpu benchmark preset και το αποτελεσμα μετα απο 1 λεπτο ειναι στη φωτο, σκορ 571 ( αλλη φορα εκανα 588 ) και θερμοκρασια 104 C ... Εν συνεχεια το ετρεξα στην επιλογη GPU Stress Test οπου δεν σταματα απο μονο του. Μετα απο 6-7 λεπτα η θερμοκρασια ειχε ξεπερασει τους 120 C και φυσιολογικα εκανε restart... Οι θερμοκρασιες που αναφερω ειναι της καρτας γραφικων... Επισης ετρεξα την επιλογη CPU burner , αλλα την σταματησα στα 3 λεπτα. Η θερμοκρασια του επεξεργαστη ειχε παει στους 70 C Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2015 από dimo74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Απρίλιος 25, 2015 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 προφανώς και έχεις θέμα με τις θερμοκρασίες της κάρτας..... πρώτα λύνεις αυτό, και άμεσα,καθώς θα πάρεις την κάρτα στα χέρια, εκτός αν θες να ψήνεις καφεδάκι όσο παίζεις.... Επίσης, ένα screenshot απο HWmonitor θα βοηθούσε να δούμε και τα υπόλοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Απρίλιος 27, 2015 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Καλως σας βρηκα...Θερμοκρασια ειναι κανονικα 40-45, ωρα παιχνιδιου 65-70...Τροφοδοτικο ειναι LiteOn, pc Dell... Αυτες τι θερμοκρασιες ειναι?Cpu?Λογικο με αυτα τα τεστ να εχεις υψηλοτερες απο οτι μεσα στα παιχνιδια.Προχωρησε σε καθαρισμο κουτιου,καρτας,αλλαγη παστας και δες αν χρειαζεται καποιο ανεμιστηρακι το κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Απρίλιος 29, 2015 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2015 Όπως σου τα είπαν. Λύσε την κάρτα και βγάλε ψύκτρα και ανεμηστηρα. Καθάρισε την πάστα και βάλε καινούργια. Συναρμολόγησέ την και πάλι. Αν έχεις τις ίδιες θερμοκρασίες, τότε πάπαλα η κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts