sstemp Απρίλιος 24, 2015 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Καλά έλα εσύ και ρίξε και χαρτόνι Διακρίνω implied προσέλευση; ("έλα" vs. "πάνε") Για 2/5, δεν έχω κανονίσει τίποτα, και θέλω να έρθω... μένει μια μικρή λεπτομέρεια... να της το πώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2015 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Απρίλιος 24, 2015 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 @TechMonkey, @sstemp, Εννοείται οτι θα φροντίσουμε το μέρος που θα μαζευτούμε-μαζευόμαστε να εξυπηρετείται από όλα τα ΜΜΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 24, 2015 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 @GoMaR, Για να μην ξεχνιόμαστε. @GoMaR, @GoMaR, @GoMaR, @GoMaR, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 24, 2015 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Εγώ με ποδήλατο θα έρθω πάντως. Θα κάτσουμε κάπου έξω έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 24, 2015 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Ελα και με ανεμόπτερο!, Σίγουρα έξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 24, 2015 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 @GoMaR, Για να μην ξεχνιόμαστε. @GoMaR, @GoMaR, @GoMaR, @GoMaR, τι θες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2015 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 ρε μπινέ @Dolly μη τολμήσεις να μην εμφανίσεις τα μούτρα σου μα τη μπαναγία θα σε μπανάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 24, 2015 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Πάρε φόρα εσύ! στα χρωστάω απο την πίτα!!! ΓΙΑΣΝΑ!! θα πάμε για καφέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2015 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΠΙΤΑ. ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 24, 2015 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Εχεις φαει τα μουστακια σου με τον καφέ, εκεί να κάτσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 24, 2015 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Πάρε φόρα εσύ! στα χρωστάω απο την πίτα!!! ΓΙΑΣΝΑ!! θα πάμε για καφέ! ερχομαι μονο αν ερθει ο αστρολαβος.Εδω ηρθε απο Καλαματα στην πιτα...εσυ που ησουν ;;;;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 24, 2015 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Για να έρθει ο Αντώνης πρέπει να έχει και φαΐ η συνάντηση, τίποτα δεν έχεις μάθει τόσα χρόνια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 24, 2015 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 παμε για φαι τοτε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2015 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Για να έρθει ο Αντώνης πρέπει να έχει και φαΐ η συνάντηση, τίποτα δεν έχεις μάθει τόσα χρόνια?Που να πέσεις στο Τάμεση την ώρα που εκκενώνει τις ακαθαρσίες του πλοίο με Κινέζους τουρίστες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 24, 2015 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Ας επέμβει κάποιος moderator οι Admin έχουν ξεφύγει το βλέπω να πηγαίνει στην μαύρη τρύπα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 24, 2015 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Ελάτε στην Πάχη Μεγάρων. Είναι πιο κοντά στο σπίτι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 24, 2015 Author #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Θα το κλεισω το θεμα και θα δωσω και μερικα thread ban σε καποιους χρωματιστους Σοβαρευτειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 25, 2015 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 Αν πατε να παρετε καμια κολωνα μπυρα στην Arch , ισως σας τιμησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 25, 2015 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2015 Θα το έψηνα κι εγω για καφεδάκι, να σας γνωρίσω κιόλας, αλλά για 2/5 not, θα ειμαι εκτός Αθηνών λόγω τριημέρου. Τώρα που ανοίγει ο καιρός, λέει πολύ. Ναι, στα Σάββατα. Ναι, στο "καφές", γιατί στο φαγοπότι έχουμε και "νεκρό χρόνο". Ναι, στο μετρό. Ναι, στην περιοδικότητα: για να μην στεναχωριέται όποιος χάσει ένα event - θα έρθει στο επόμενο. Πάντως, μιας και έχω παρευρεθεί σε τέτοια event, καλό θα είναι να πάμε σε καφετέρια με αρκετά τετραγωνικά (π.χ. Olympico @ Ν. Φάληρο), για να μην χρειάζεται ούτε να προειδοποιήσουμε, ούτε να τηρήσουμε τον πληθυσμό που "υποσχεθήκαμε". Με όλο το θάρρος όμως... βρε Αγάπη; Σε όλα τα υπόλοιπα που κάνεις... σου περίσσεψαν μερικές ώρες και αντί να κάτσεις να κοπανήσεις έναν υπνάκο, σου μένει χρόνος για καφέδες; Μήπως πρέπει να σου αναθέτουν περισσότερα review; Το Olympico έχει κλείσει εδώ και 1,5 χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts