Jump to content

Recommended Posts

Καλά έλα εσύ και ρίξε και χαρτόνι :p

Διακρίνω implied προσέλευση; ("έλα" vs. "πάνε")

Για 2/5, δεν έχω κανονίσει τίποτα, και θέλω να έρθω... μένει μια μικρή λεπτομέρεια... να της το πώ.

Πάρε φόρα εσύ! στα χρωστάω απο την πίτα!!! 

ΓΙΑΣΝΑ!! θα πάμε για καφέ!

ερχομαι μονο αν ερθει ο αστρολαβος.Εδω ηρθε απο Καλαματα στην πιτα...εσυ που ησουν ;;;;;;

• Like 1

Για να έρθει ο Αντώνης πρέπει να έχει και φαΐ η συνάντηση, τίποτα δεν έχεις μάθει τόσα χρόνια?

Για να έρθει ο Αντώνης πρέπει να έχει και φαΐ η συνάντηση, τίποτα δεν έχεις μάθει τόσα χρόνια?

Που να πέσεις στο Τάμεση την ώρα που εκκενώνει τις ακαθαρσίες του πλοίο με Κινέζους τουρίστες

• Like 1

Ας επέμβει κάποιος moderator οι Admin έχουν ξεφύγει το βλέπω να πηγαίνει στην μαύρη τρύπα :p

• Like 4

Θα το κλεισω το θεμα και θα δωσω και μερικα thread ban σε καποιους χρωματιστους :p

Σοβαρευτειτε :p

Αν πατε να παρετε καμια κολωνα μπυρα στην Arch , ισως σας τιμησω   :p 

Θα το έψηνα κι εγω για καφεδάκι, να σας γνωρίσω κιόλας, αλλά για 2/5 not, θα ειμαι εκτός Αθηνών λόγω τριημέρου.

Τώρα που ανοίγει ο καιρός, λέει πολύ.

Ναι, στα Σάββατα.

Ναι, στο "καφές", γιατί στο φαγοπότι έχουμε και "νεκρό χρόνο".

Ναι, στο μετρό.

Ναι, στην περιοδικότητα: για να μην στεναχωριέται όποιος χάσει ένα event - θα έρθει στο επόμενο.

Πάντως, μιας και έχω παρευρεθεί σε τέτοια event, καλό θα είναι να πάμε σε καφετέρια με αρκετά τετραγωνικά (π.χ. Olympico @ Ν. Φάληρο), για να μην χρειάζεται ούτε να προειδοποιήσουμε, ούτε να τηρήσουμε τον πληθυσμό που "υποσχεθήκαμε".

Με όλο το θάρρος όμως... βρε Αγάπη; Σε όλα τα υπόλοιπα που κάνεις... σου περίσσεψαν μερικές ώρες και αντί να κάτσεις να κοπανήσεις έναν υπνάκο, σου μένει χρόνος για καφέδες; Μήπως πρέπει να σου αναθέτουν περισσότερα review;  :D

Το Olympico έχει κλείσει εδώ και 1,5 χρόνο :p