karmen1983 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2015 καλησπέρα σε όλους! Μετά τη κοπή της πίτας, όπου για μία ακόμα φορά περάσαμε όμορφα και ωραία και μετά από συζητήσεις που είχα με αρκετούς από εσάς, αποφάσισα να ανοίξω ένα θέμα για να μαζευτούμε να πάμε για κάνα καφεδάκι ή μπύρα ή σόδα ή ότι τραβάει η ψυχή του καθενος τεσπα και να γνωριστούμε καλύτερα, να βλεπόμαστε συχνότερα και όχι σε κάθε κοπή πίτας που παρολίγο φέτος να γίνει ψήσιμο του οβελία Καλές μέρες θεωρώ τα Σάββατα προσωπικά μιας και τελειώνω από τις δουλειές και είμαι κάπως πιο λάσκα. Οπότε, Αθηναίοι μου (αν και δεχόμαστε και αλλοδαπούς ) πόσοι είστε μέσα να καθιερώσουμε κάποιες συναντήσεις για καφέ μια στο τόσο; Το άλλο Σάββατο δε ξέρω αν είναι καλή σαν επιλογή, μιας και είναι τριήμερο οπότε το αφήνω πάνω σας. Ίσως κάνουμε και ένα poll ρε παιδάκι μου. Το μέρος καλό είναι να βρίσκεται κοντά σε σημείο όπου υπάρχει μετρό για την εύκολη μεταφορά μας. Τέλος, ανέφερα καφεδάκι και όχι φαγοπότι λόγω των δυσκολιών που έχουμε λίγο πολύ όλοι μας. Ενας καφές είναι κάτι πιο προσιτό Ευχαριστώ 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 23, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 29/4 (Πρωί 30 ουσιαστικά)Μέχρι5/5 (απόγευμα) Θα είμαι κάτω, μέσα στο ΣΚ όπου πείτε για καφεδάκι μέσα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 23, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Να και το αλλονταπό οκ προβατάκι το έχουμε υπόψιν Καλώς να ορίσεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 23, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Σας ευχαριστώ, το αφήνω στα ικανά σας χέρια, και αν Αγάπη θες να βουτήξουμε και στον καφέ κανένα παστίτσιο, ποιός είμαι εγώ να σου πω όχι!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Απρίλιος 23, 2015 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Εννοείται πως συμφωνώ απόλυτα να καθιερωθεί καφεδοσυνάντηση ακόμη και μηνιαία!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 23, 2015 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Σιγά μην έρθει το πρόβατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 23, 2015 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Αντώνη, πάρε το τζιφάκι με το μαυράκι και την μάνικα, και βάλτο εδώ και κάτσε Καλαμάτα εσύ. Αυτή την φορά θα φάω ΕΓΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 23, 2015 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Προφέρεται "γκίφ" και σιγά μην πας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 23, 2015 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Θα λάβεις φώτο με καφέ, παστίτσιο και πουλί! hint, όχι οδικό! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 23, 2015 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Για τις 32 του μήνα είμαι μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 23, 2015 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Να μην έρθεις ρε. Δε σε θέλουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 23, 2015 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Δεν αφήνετε τα τρολοπόστ λέω εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechMonkey Απρίλιος 23, 2015 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Αν το κάνετε όντως κοντά σε μετρό και δεν παίξει κάτι άλλο παίζει να με δείτε και εμένα. Για την ακρίβεια γενικά εφόσον θα υπάρχουν μέσα μεταφοράς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstemp Απρίλιος 23, 2015 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Τώρα που ανοίγει ο καιρός, λέει πολύ. Ναι, στα Σάββατα. Ναι, στο "καφές", γιατί στο φαγοπότι έχουμε και "νεκρό χρόνο". Ναι, στο μετρό. Ναι, στην περιοδικότητα: για να μην στεναχωριέται όποιος χάσει ένα event - θα έρθει στο επόμενο. Πάντως, μιας και έχω παρευρεθεί σε τέτοια event, καλό θα είναι να πάμε σε καφετέρια με αρκετά τετραγωνικά (π.χ. Olympico @ Ν. Φάληρο), για να μην χρειάζεται ούτε να προειδοποιήσουμε, ούτε να τηρήσουμε τον πληθυσμό που "υποσχεθήκαμε". Με όλο το θάρρος όμως... βρε Αγάπη; Σε όλα τα υπόλοιπα που κάνεις... σου περίσσεψαν μερικές ώρες και αντί να κάτσεις να κοπανήσεις έναν υπνάκο, σου μένει χρόνος για καφέδες; Μήπως πρέπει να σου αναθέτουν περισσότερα review; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 24, 2015 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Οποιος έχει όρεξη βρίσκει χρόνο για όλα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 24, 2015 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 σου μένει χρόνος για καφέδες; Θα μαγειρεύει κάτι όσο πίνουμε, η γυναίκα είναι μουλτι-μουλινετ εεε τασκερ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 24, 2015 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Αν και ΔΕΝ ξέρω αν θα μπορώ πάλι (όπως κ για την πίτα δεν μπορούσα), παίζει να να έρθω να σας γνωρίζω. Άλλωστε έτσι σαν "είδα" και την πρώτη φορά, αν και ήμουν σε διπλανό τραπεζάκι, σε καφέ άλλης παρέας διαδικτυακού παιχνιδιού.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 24, 2015 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 E έλα!!! Θα ρίξω και κάρτα στον νάνο αν δεν έρθει (απο Κρήτη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 24, 2015 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 Για ημερομηνία να πούμε 2/5 να έχουμε και κάτι να μιλάμε? Αν μας κάνει σαν μέρα ή όχι; Γιατί χωρίς ημερομηνία δε ξέρω ποιος θα πει ότι μπορεί ή όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 24, 2015 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2015 E έλα!!! Θα ρίξω και κάρτα στον νάνο αν δεν έρθει (απο Κρήτη) Καλά έλα εσύ και ρίξε και χαρτόνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts