fits79 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2015 Καλησπερα. Για ποιο λογο την πρωτη φορα που θα στειλω ή θα λαβω αρχεια μεσω δικτυου την ωρα που στελνει τα αρχεια ή τουλαχιστον στην αρχη τους οτιδηποτε φακελο του βασικου σκληρου δισκου του λαπτοπ δοκιμαζω να δω δεν μου δειχνει προεπισκοπιση του εικονιδιου του? Κατι σαν την φωτο παρακατω: Αν ομως σταματησω να στελνω ή λαβω αρχειο μεσω δικτυου και ξαναστειλω ή ξαναλαβω το ιδιο ή οποιοδηποτε αλλο αρχειο μεσω δικτυου δεν μου το κανει αυτο ξανα σαν την φωτο παρακατω: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 23, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Αυτό συμβαίνει μονο στο λάπτοπ σου ; Όταν στείλεις αλλά αρχεία σε άλλον υπολογιστή, συμβαίνει το ίδιο στον αλλο μηχάνημα;τι Windows έχεις;αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια μεταφοράς έτσι; Όταν ολοκληρωθεί, παίζουν κανονικά .σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 23, 2015 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Λογικό είναι. Η προεπισκόπηση που βλέπεις δεν ολοκληρώνεται αν δεν λάβεις το αρχείο.Δημιουργείται ενα thumbnail όταν τελειώσεις την μεταφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Απρίλιος 23, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 (edited) Μιλαω για ακομα και σχετα αρχεια απο αυτα που στελνω παιδια.Και δεν μιλαω για τον προορισμο(target) που θα στειλω τα αρχεια αλλα για την πηγη(source) που ειναι τα αρχεια. Εννοειτε οτι δεν θα ειχα ποτε την απαιτηση πριν σταλει ενα αρχειο ολοκληρο να εχω και προεπισκοπηση αυτου του αρχειου. Και ναι το κανει σε οποιοδηποτε μηχανημα και αν εχω δοκιμασει την πρωτη φορα που θα το ανοιξω οποιαδηποτε αρχεια και να στειλω.Αν π.χ. στειλω καποια αρχεια και τα διακοψο στη μεση και τα ξαναστειλω μετα δεν θα εχω προβλημα θα βλεπω και αυτα αλλα και ασχετα αρχεια στο laptop ή desktop ή οτιδηποτε αλλο απο την πηγη ετσι οχι τον προορισμο που θα τα στειλω. Ελπιζω να σας εδωσα να καταλαβαιτε τι ακριβως εννοω. Επισης κατι παντελως ασχετω γιατι ενω εχω επιλεξει να λαμβανω ειδοποιησης οταν εχω ποστ σε αυτο το τοπικ δεν μου ερχεται κανενα μειλ απο το φορουμ? Σε ολα τα pc που δοκιμασα ειχα win7 sp1 ultimate greek 64bit. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2015 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάϊος 4, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2015 Καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts