Jump to content

NFSU 2....

vagtsil

Recommended Posts

Eιμαι στο 30% με ενα Α3 και δεν ξερω τι να κανω... Δεν υπαρχουν αντιπαλοι στο δρομο,εχω παιξει ολες τις πιστες κι εχω γυρισει ολη την πολη 40 φορες (ουτε ταριφας να ημουν),με ολα τα διαθεσιμα cars(+SUV'S), εχω ξεθαψει ολα τα μαγαζια κι εχω 0(μηδεν) στην bank. Τι δεν εχω κανει ρε παιδια πια? :help: γυριζω σαν την αδικη καταρα κι εχω και την αλλη να μου φωναζει να κλεισω το φως και τα ηχεια :mad: :mad:

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 07:45]

εμένα πάλι μου έβγαλε μήνυμα ότι το τερμάτισα και δείχνει ότι έχει ολοκληρωθεί το 68%.

αυτό τι σημαίνει?

Το τερματιες απλα ειναι στιλ vice city...

Μερικές πίστες αν και τις έχεις τερματίσει τις βγάζει not completed. Αυτό είναι bug του παιχνιδιού που υποτίθεται το φτιάξανε με το patch αλλά τελικά δεν φτιάχτηκε, τουλάχιστον σε μένα.

Για να φτάσω το 100 % χρειάστηκε να ξαναπαίξω όλες τις not completed πίστες. Το παράξενο είναι ότι σε μερικές μου έβαζε αντιπάλους τζιπάκια ! χαχα!

Τώρα χτυπιέμαι με τα Outruns μια που συνεχίζουν να εμφανίζονται αντίπαλοι....να ξεκλειδώσω και τα Wide Body Parts στο Career !

Αρχική απάντηση από X-kyramas [Σήμερα, στις 10:31]

....να ξεκλειδώσω και τα Wide Body Parts στο Career !

Πότε ξεκλειδώνονται αυτά?Έχω σχεδόν τερματίσει το παιχνίδι και είναι το μόνο που δεν μου έχει βγει!

Πρέπει να κερδίσεις 11 outruns (να κάνεις κόντρες δηλαδή με αντιπάλους που βρίσκεις στο δρόμο). Αν και έχω την εντύπωση ότι έχω κάνει παραπάνω....δεν τα έχω ξεκλειδώσει.

Αν όμως έχεις τελειώσει το παιχνίδι 100% τότε είναι ξεκλείδωτα στο Quick Race/ Customize

:)

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση;

Ακόμα δεν το έχω αποκτήσει, αλλά άκουσα οτι μέσα στα αυτοκίνητα υπάρχει και το 106.

Αληθεύει;

Ρώτησα ένα φίλω και μου είπε οτι (στην κόπια του) δεν το έχει...

Κάτι άκουσα μετά ια Αμερικάνικη και Ευρωπαική έκδοση...

Ισχύει κάτι τέτοιο;

Αρχική απάντηση από X-kyramas

Η US έκδοση δεν έχει το 106 και το Corsa

Δες εδώ για την λύση του προβλήματος

http://nfs5.gamesweb.com/nfs8_tools.php?lang=eng

:)

Ευχαριστώ πολύ, δεν το έχω το παιχνίδι ακόμα, αλλά έτσι και αλλιώς 54ΜΒ είναι πολλά...

Απλά θα κοιτάξω να πάρω την ευρωπαϊκή έκδοση.

Προφανώς αυτή που κυκλοφορεί εδώ στην Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή...

Αν το αγοράσεις μάλλον την ευρωπαική έκδοση θα πάρεις...

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν το "δανειστείς" θα πάρεις την αμερικάνικη έκδοση !

Πάντως ρε παιδιά έχω κερδίσει αμέτρητα Outruns και ακόμα δεν μου έχουν ξεκλειδωθεί μερικές πίστες από το Quick Race ούτε τα wide parts...

Eννοείται ότι είμαι στο 100%...

:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.