Jump to content

Αγορά μίας οθόνης 1440p+ (QHD, UHD 4K) ή δύο 1080p (FHD);

tragikos

Recommended Posts

Ερχόμενος απο lg 29um55 πιστεύω πως  το 1080p σε 21:9  ultrawide αποτελεί deal breaker για gaming , ανεξαρτητως ιντσων.   Παίζεις πχ creed unity και νιώθεις τον κόσμο μικρό και συμπιεσμένο σε τόσο στενό κάθετό άξονα. Στα racing έχει μια γοητέια , αλλά ως εκεί. Εδώ και λίγες μέρες είμαι και εγώ κάτοχος της 2515h και για όποιον δεν καίγεται για 27" , την προτείνω χωρίς αναστολές. Αρκετά καλύτερο panel  απο την παλαιότερη 24αρα 6μπιτη  dell.

Έγινε επεξεργασία από mellodos

Θα συμφωνήσω με τον @minast σε όλα όσον αφορά την εμπειρία, ποιότητα κατασκευής.

Α, και μετά από καμιά εβδομάδα χρήσης γράψε τις εντυπώσεις σου. Ειδικά από τη μετάβαση 1680*1050 σε 2560*1440

Βασικά για την αλλαγή στην ανάλυση ευτυχώς τα Windows έχουν προχωρήσει αρκετά και κάνουν την περισσότερη δουλειά για σένα αφού δεν χρειάστηκε καμία ρύθμιση από μέρους μου όσον αφορά το scaling. Προσωπικά νιώθω, όσο περίεργο και αν ακουστεί, ότι πλέον είμαι up-to-date με την τεχνολογία και ότι ζούσα πριν σε άλλη εποχή οθόνης. Η τεράστια αλλαγή στην αίσθηση ήταν λόγω αύξησης ιντσών όσον αφορά το gaming. Οπότε υποθέτω ότι με μία 27" οθόνη θα ήταν ακόμα πιο έντονο αυτό. Αν είχε την ίδια οθόνη σε αυτή την ανάλυση στις 27" και στα ίδια λεφτά θα είχα πάρει εκείνη. Αλλά για εμένα τα 350€ που έδωσα για αυτήν ήταν money well spent.

Δύσκολα θα σκεφτώ να αγοράσω δεύτερη, νομίζω θα ήταν υπερβολή. Οπότε χαίρομαι και για την επιλογή μου της μία οθόνης έναντι των 2. Άλλωστε έχω πλέον και 2η 19άρα βοηθητική σε portrait.

post-37532-0-12305500-1431421958_thumb.j

• Like 2