Jump to content

Ψάχνω για Blocks...

Παπ

Recommended Posts

Γεια σας παιδία, είμαι καινούργιος περί συσκευές W/C. Έχω το ψυγείο από ένα παλιό αυτοκινητάκι θα αγοράσω την αντλία και τώρα ψάχνω για τα blocks... Ο επεξεργαστής μου είναι celeron. Συγκεκριμένα θέλω blocks από τον Eleven-11 . Πώς μπορώ να επικοινωνίσω μαζί του για να του παραγγείλω τα blocks... ; Έχει κανένα site να δω τι blocks φτιάχνει ; Όποιος ξέρει ασ απαντήσει. Ευχαριστώ!

http://eleven.orion.gr/

για να επικοινωνησεις μαζι του καλυτερα e-mail.....δεχεται τοσα πολλα ΠΜ μεσω του thelab και ειναι συνεχεια γεματο το γραμματοκιβωτιο του οποτε μπορει να μην φτασει εαν στειλεις ΠΜ

και καλως ηρθες στην παρεα μας.

καλη συνεχεια:T:

εξαρταται απο το ποσο μεγαλη θα ειναι η διαδρομη που θα κανει μεσα στο κυκλωμα το νερο, και απο τη διατομη των σωληνων....γενικως δηλαδη απο το ποσο θα "δυσκολευται" το νερο να κυκλοφορησει...ειτε λογο μεγαλης διαδρομης ειτε λογο μικρης διατομης ειτε λογο μεγαλης υψομετρικης διαφορας του κυκλωματος

γενικα δεν θες να πηγαινει σφαιρα μεσα το νερο ουτε και να πηγαινει σαν χελωνα...

τα παιδια θα σου πουν παραπανω επι του θεματος...

νομιζω οτι με μια L20 Ηydor θα εισαι τζαμι.

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:25]

...ειτε λογο μεγαλης υψομετρικης διαφορας του κυκλωματος

γενικα δεν θες να πηγαινει σφαιρα μεσα το νερο ουτε και να πηγαινει σαν χελωνα...

δεν υπαρχει υψομετρικη διαφορα σε κλειστο κυκλωμα.

το νερο το θες να κυκλοφορει οσο πιο γρηφορα γινεται.

ενοοω σε περιπτωση που η αντλια ειναι κατω το τανκ ειναι ψηλα, στην ανηφορα νομιζω δυσκολευεται λιγο παραπανω.

αν το νερο κυκλοφορει με μεγαλη ταχυτητα μηπως δεν θα προλαβαινει να "τραβαει" τη ζεστη απο το block?

στην ανηφορα νομιζω δυσκολευεται λιγο παραπανω.

αν το θες, ετσι απλα, στην κατηφορα διευκολυνεται, οποτε τελικα δεν υπαρχει διαφορα.

σε κλειστο κυκλωμα παντα, που δεν υπαρχουν επιπτωσεις απο την πιεση του αερα.

αν το νερο κυκλοφορει με μεγαλη ταχυτητα μηπως δεν θα προλαβαινει να "τραβαει" τη ζεστη απο το block?

οσο πιο γρηγορα κυκλοφορει το νερο, τοση μεγαλυτερη ποσοτητα νερου περναει μεσα απο το μπλοκ, τοση περισσοτερη θερμοτητα "τραβαει" απο το μπλοκ, τοση περισσοτερη "διωχνει" μεσα απο το ψυγειο.

Αρχική απάντηση από Παπ

Frost που είπες για tank... αυτό δεν είναι λίγο δύσκολο στην κατασκευεί; Αυτή η περίπτωση που είπα εγώ δηλαδή αντλία μαζί με δεξαμενή σαν μία συσκευή δεν υπάρχει;

Καπου πρεπει να εχω δει ενα τετοιο...αλλα ΚΑΙ το τανκ ηταν μικρο, και η αντλια ειχε μικρη ροη...

Έχεις καμιά καλύτερη ιδέα για tank να ταιριάζει στην L20 ή L30 ; Να ρωτήσω και κάτι άλλο... γίνετε αντί για νερό για την ψύξη να βάλλουμε π.χ. paraflu ; Η αντλία έχει πρόβλημα με αυτό;

Αρχική απάντηση από Παπ

Έχεις καμιά καλύτερη ιδέα για tank να ταιριάζει στην L20 ή L30 ; Να ρωτήσω και κάτι άλλο... γίνετε αντί για νερό για την ψύξη να βάλλουμε π.χ. paraflu ; Η αντλία έχει πρόβλημα με αυτό;

No problem ... και παραφλου να βαλεις ακομα καλυτερα....

εχει βγει και ειδικο ψυκτικο...http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SAG-K01&other_title=+SAG-K01+Thermal%20Conductivity%20Fluid

Σαν πρωτάρης να σας ρωτησω και κατι αλλο. Εγω εχω ενα ψυγειο απο καλοριφερ αυτοκινητου και θελω να μαθω τι θερμοκρασια μπορει να φτασει το pc μου με αυτο το μικρο ψυγειακι. ξερει κανεισ να μου πει; Με το παραφλου η ψυξη γινετε γρηγοροτερα;

Αρχική απάντηση από Παπ [Σήμερα, στις 02:21]

Σαν πρωτάρης να σας ρωτησω και κατι αλλο. Εγω εχω ενα ψυγειο απο καλοριφερ αυτοκινητου και θελω να μαθω τι θερμοκρασια μπορει να φτασει το pc μου με αυτο το μικρο ψυγειακι. ξερει κανεισ να μου πει; Με το παραφλου η ψυξη γινετε γρηγοροτερα;

Αγαπητέ Παπ,

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση σου. Καταρχήν αναφέρεις ότι έχεις CEL. Τι Celeron; Που είσαι τώρα με τον αέρα από θερμοκρασίες;

Επίσης στην απόδοση της υδρόψυξης παίζουν αρκετοί παράγοντες ρόλο πέρα του ψυγείου, πχ διατομή σωλήνων, αντλία, απόδοση μπλοκ καθώς βέβαια και το υγρό που θα χρησιμοποιήσεις.

Εγώ χρησιμοποιώ παραφλού της πλάκας και τις θερμοκρασίες μου και το σύστημα μου μπορείς να τα δεις εδώ

Αρχική απάντηση από pro [Χθες, στις 15:37]

No problem ... και παραφλου να βαλεις ακομα καλυτερα....

εχει βγει και ειδικο ψυκτικο...http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=SAG-K01&other_title=+SAG-K01+Thermal%20Conductivity%20Fluid

Το έχω στα χέρια μου και το πρωί (όταν ξυπνήσω με το καλό) θα το δοκιμάσω. Θα ποστάρω αποτελέσματα. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.