overvolt Δεκέμβριος 27, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 11:54] εισαι σιγουρος οτι ηταν αντι-ελληνας? οχι τιποτα αλλο γιατι και εγω που ειμαι ελληνας προβληματιζομαι για την αιτια του ban σου ... Κυριε εισαγγελεα , ναι το παραδεχομε ειμαι ενα καθαρμα . :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 28, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από overvolt Κυριε εισαγγελεα , ναι το παραδεχομε ειμαι ενα καθαρμα . :devil: thats better Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Δεκέμβριος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 στημενο δυκτιο switchHub ( Εχω δυο Μηχανηματα)Α, εντάξει αφού έχεις και switchhub με 2 ολόκληρα μηχανήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Δεκέμβριος 28, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 To thread ειναι για μνήμες ή για το τι έχει ο χρήστης overvolt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Δεκέμβριος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Το δεύτερο συνθετικό του τίτλου του θέματος (SUPER Μνήμες και Νταλκάδες!!) αφήνει πολλά περιθώρια ερμηνίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 30, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams [28-12-2004 13:44] Α, εντάξει αφού έχεις και switchhub με 2 ολόκληρα μηχανήματα... Ναι ναι εχω και σκύλο ... Αλλά έχω και ένα ολόκληρο εργαστήριο, ηλεκτρονικών επισκευών - υπολογιστών και δικτύων , και βέβαια έχω και Σέγγα . Αλλά εφόσον εσύ έχεις και Dremel και Όνειρο , εεεε, εντάξει τα έχεις όλα . By the way ,Σήμερα έφτιαξα μεγαλύτερο παράθυρο στο κουτάκι μου , με πεντάρι Flexi-Glass . Αύριο θα κάνω φωτογράφηση , και θα μπορείτε όλοι να κάνετε download το ζιπακι στην υπογραφή μου , και έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθείτε και να ονειρευτείτε , όσο θέλετε . :magic: Ο τίτλος του ζιπ θα εμπεριέχει το νούμερο 2005 , τώρα είναι το παλιό ενεργό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.