overvolt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ότι με αυτό το μήνυμα θα ήθελα απλά να πω τον πόνο μου δημόσια , ως σχεδόν οικονομικά ξετιναγμένος λάτρης των γρήγορων υπολογιστών .Θα παρακαλούσα να προσπαθήσετε να καταλάβετε σε βάθος αυτό το μήνυμα , διότι η απάντηση στο ερώτημα που θα βάλω δεν είναι εύκολη . 1) Τα γεγονότα , MSI 865PE Neo2 LS = Τα λέει πολύ καλά μέχρι τα 250FSB , Όμως από τα 240 μέχρι τα 250 , και με κλειδωμένο τo AGP 67/33.5 , Σε βαριά γραφικά 3D , Η κάρτα γραφικών , Gigabyte Radeon 9600Pro χωρίς πειράγματα , φλασάρει τα γραφικά και πετάει λάθη , οριζόντιες και κάπου κάπου, κάθετες μπάρες αναβοσβήνουν , μέσα στα γραφικά του UNREAL II . Δοκίμασα τα πάντα , για να ηρεμίσω την κάρτα γραφικών , 1.7 βολτ AGP τίποτα , 1.8 βολτ AGP , πάλι τίποτα , και τελικά άρχισα να κατεβάζω FSB , για να δω που στρώνει τελικά ! , και έτσι έφτασα στα 237 Χ 14 = 3316 .Όσον αφορά την περιέργεια σας τα 250 τα έπιασα πολύ εύκολα, και κατά τα άλλα σταθερότατα . OCZ 3200 R2 1024 , 250FSB 2.5 3-3-6-8 2.9 βολτ , P4 Northwood 1.6βολτ , AGP 1.7 volt . 2) Η θεωρία που φτάνει σε μας από τους Αρχιερείς του σπορ, έχει ως εξής , Το αγώνισμα των 230 έως και τα 300 FSB, είναι ρουλέτα . 3) Οι μόνες μητρικές που θα μπορούσαν να φτάσουν τόσο ψηλά και σταθερά είναι μόνο τέσσερις σε όλο των κόσμο *.4) Από τα 270 FSB , και πάνω , χρειάζεσαι έχτρα βοηθήματα για βολτ στις μνήμες , Όχι όμως εγώ , αφού το MSI μου δίνει μέχρι και 3.2 βολτ στις μνήμες .5) Σταθερότερες μητρικές κρίνονται μόνο όσες έχουν 875 .6) Ακόμα και με 875 , η ποιότητα κατασκευής τις κάθε μητρικής ίδιου μοντέλου , παίζει και αυτή τον ρόλο της .7) Οι περισσότερες δημοσιεύσεις υπερταχυτήτων FSB 250 +, κάνουν μόνο αναφορά στην ταχύτητα που κατάφεραν να δουλέψουν τις μνήμες , και δεν μας λένε τίποτα , για το κατά πόσο σταθερά κατάφερε να δουλέψει το υποσύστημα γραφικών στις εν λόγο συχνότητες .. * 1) ASUS P4C800 DLX (875) & P4P800 E DLX (865) 2) ABIT S7 MAX 3 (875)3) MSI Neo2 FISR (875) Έχω φτάσει στο σημείο , να πιστεύω ότι , η δική μου μητρική , η οποία είναι στην κατηγόρια ,των σχετικά ποιοτικών μοντέλων για τα 200 FSB , με PAT ανοιχτό μέχρι τα 218 FSB !!! , έχει πρόβλημα με την διαχείριση του AGP Bus . Και αφού έφτασα σε αυτήν την παρανοϊκή ίσως ιδέα, αποφάσισα να αγοράσω ακόμα καλύτερη από την καλή μου μητρική , για να μπορέσω ίσως έτσι , να πω , χαλάλι τα 303 ευρω για ποιοτικές μνήμες , αφού τώρα πλέων τρέχω στα 250 FSB , και το σύστημα φυσάει , όπως δηλαδή παινεύονται και κάποιοι άλλοι δηλαδή , αυτοί που μας βάζουν στο τρυπακι , για να πάρουμε τα ποιοτικά προϊόντα Hardware . Όλα τα παραπάνω τα λέει κάποιος , ο οποίος ξέρει μέχρι τι κωδικό κατασκευής P4 έχει , και ότι είναι και D1 , και ότι πάει μέχρι τα 3640 ΜΑΧ , ως SL6WT . Και επίσης τα στάξαμε κανονικά , για special κουλεράκι και ανεμιστήρα με σένσορα , όπου δεν αφήνει την θερμοκρασία να ανεβεί, αφού αυξάνει από μόνος του στροφές , και κρατάει τον επεξεργαστή κολλημένο στους 40 βαθμούς χειμώνα - καλοκαίρι . Να και 525W τροφοδοτικό , για να έχει να τρώει , αντέ και 1000 Watt APC Smart XL Ups , να μας κρατάει καμία ώρα ανοιχτούς σε διακοπή ρεύματος . Και επιτέλους φτάνουμε στα ερωτήματα . Ερωτήματα : 1) Να πάρω άλλη μητρική με την ελπίδα ότι θα καταφέρω να έχω και τα 250 FSB , αλλά και την κάρτα γραφικών μου στην ηρεμία της ? 2) Να κάτσω στα αυγουλάκια μου και να χαρώ τα 3.3 GHz , Τα οποία τα πιάνω απροβλημάτιστα ? 3) Να πάρω μια μητρική ASUS P4C800 DLX , αφού δώσαμε που δώσαμε τόσα φράγκα , ίσως με αυτήν να καταφέρουμε να διώξουμε τα κακά τα πνεύματα ? 4) Να πάρω μια μητρική ASUS P4P800 E DLX , και να ελπίζω ότι θα συμπεριφερθεί τόσο καλά όσο οι περισσότερες P4C800 DLX. 5) Να έπαιρνα καμία ABIT ΜΑΧ3 , αλλά άστο καλύτερα δεν έχει σειριακές και παράλληλη , και κάηκαν αρκετές από δαύτες ( Δηλώσεις χρηστών από αμερικάνικα φόρουμ) .6) Να περνάμε καμία MSI FISR , αλλά τι να την κάνεις , εφόσον θεωρητικά καήκαμε από την MSI , φυσάμε τώρα και τα γιαούρτια . Και τέλος συμπερασματικά λέω , εάν εγώ που έχω κάνει ήδη τα σεμινάρια μου , και πάλι τρώω φασόλι , στα 36 χρόνια μου , και ας είμαι και οχτώ χρόνια overclocloker και δυσκολεύομαι , Τότε δεν είναι μεγάλη ματαιότητα , να στεναχωριούνται ένα σωρό παιδιά από 15 - 28 , οι οποίοι ελπίζουν ότι με μια καλή μνήμη η με μια καλή μητρική θα δουν στην πράξη , εύκολη απόδοση ,από τα χρήματα που εξόδευσαν ή πρόκειται να εξοδέψουν ? Όταν τελικά , για να καταφέρεις σήμερα να λες με το χέρι στο Ευαγγέλιο ( Τα φόρουμ είναι γεμάτα από παραμυθατζήδες ) ότι έχεις μια φόρμουλα αλα - υπολογιστή στο σπίτι σου , θα πρέπει όλα τα υλικά να είναι , υλικά για φόρμουλες , από τα πιστόνια μέχρι και τα μπουλόνια στις ρόδες !! Υστερόγραφο : Οποίος μου πει να αλλάξω κάρτα γραφικών θα τον δείρω . Υστερόγραφο Νο 2 : X800 XT Platinum , διάβασα στο Ιντερνετ , ότι κάποιος έφαγε τα ζυγούρια του , από παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου , κλειδωμένο AGP , και η κάρτα παρλάριζε στα 250+ FSB .. Και όχι τίποτε άλλο , αλλά την έχω βάλει στο μάτι , ως αντικαταστάτη της 9600 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 δε θα σου απαντήσω σε καμία ερώτηση, το θέμα είναι το oc, οπότε απλά να συζητήσουμε κάποια βασικά γιατί σε ειδικά δε κατέχω σε 865/875.Το πρόβλημα σου είναι μόνο ότι η κάρτα βγάζει artifacts σε 3D? στα 250 βγάζει Prime, 32Μ κλπ?Αλλαγή BIOS δοκίμασες?Να κλείσεις FW και SB ή άλλες ρυθμίσεις που πιθανών έχει το ΒΙΟS σχετικά με το AGP δοκίμασες?Αναφέρεις στο τίτλο του θέματος τις μνήμες. Πιστεύεις οτι σχετίζονται? Έχουν πέσει άλλες μνήμες στα χέρια σου και στη δοκιμή είχες τα ίδια αποτελέσματα σε 3D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Τα ερωτηματα σου και οι αποριες σου σωστα, και απολυτα συμφωνω μαζι σου σε οσα λες.Κυκλοφορανε τελικα πολλα παραμυθια.Ομως μην το φαω το ξυλο τσαμπα αφου εχεις ευκολα τα 250 κατα πως φαινεται με την ωραια σου μητρικη και τη cpu σου εγω να σου πω να αγορασεις μητρικη?Μαλλον καρτα θελεις.Εγω δεν θα μπορουσα να ρισκαρω να σε βαλω να αγορασεις μητρικη.Ο πονος ο δικος σου και δικος μου εγω τι να πω εχω αλλαξει τεσσερις επεξεργαστες με το ταδε καλο stepping και τρεις μητρικες για να καταφερω να εχω τα 250 που ποτε δεν τα ειδα,εβαλα και sp94 ματαια,εβαλα και νερακι τιποτα,και μνημες ocz pc 3700eb,και τροφοδοτικο με τασεις στο χερι,αστα καημος μεγαλος συναρρωστε:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Χμμμ.............Έχει παρατηρηθεί ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ με ΜΝΗΜΕΣ...........αλλά ΚΑΙ με CPU(μπιμπίκια)..........Γιά ψαξε βρες από κάνα φίλο καμμιά μνήμη να δοκιμάσεις Ή δοκίμασε σε Single channel ΜΙΑ-ΜΙΑ τις μνήμες σου.........Τώρα γιά CPU βέβαια θα πρέπει να βρείς πάλι μία δανεική............. Προσωπικά "παίζω" ΟΛΕΣ τις ATI μέχρι και 1.98VAgp KAI μέχρι ΚΑΙ 76ΜΗz AGP bus frequency και ΔΕΝ έχω διαπιστώσει πρόβλημα..........Παίζουν ΚΑΙ μέχρι 82ΜΗz AGP bus αλλά με πιό χαμηλό VAGP.......... EDIT : ........και όταν λέω "παίζω" , ΔΕΝ εννοώ default............εννοώ στα όριά τους.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Μήπως το agp 67 δεν αρέσει στην ati; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 23, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Φίλε είχα και γω την κολο msi με το 865. Λοιπόν άποψή μου είναι ότι φταίει ο memory controller. 2x512 ch5 που είχα και ήταν rated 3500 στα 217 μου πετούσαν artifacts. Mόλις άλλαξα μητρική οι μνήμες παίζαν στα 230 και με χάλια vtt (max3). Kατέ με πάρε ή ic7g ή p4c800. H max3 καταργήθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 24, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ με το στυλ των απαντήσεων από όλους σας , περίμενα ότι θα ακούσω αερολογίες , και κράξιμο , περί ασχετοσύνης ή άλλες μαγκιές . Λοιπόν φίλοι μου , ναι πριν γράψω το αρχικό θέμα , έτρεξα στα 250 MemTest 86 , και το μηχάνημα το έβγαλε Πεντακάθαρα χωρίς λάθη . :clap: :clap: Λοιπόν άποψή μου είναι ότι φταίει ο memory controller. 2x512 ch5 Πιάσε κόκκινο Ωρε Σύντεκνε , ναι αυτό της MSI , αλλά άστο για να πιάσουμε καμία P4C800 E DELUXE για να σωθούμε . Παραδεχτήκανε στο MSI φόρουμ , εν μέρη πλην σαφώς , ότι η μητρική έχει αδυναμία να κλειδώσει σωστά το AGP , και μου είπανε ότι είμαι λιγάκι απαιτητικός , είναι πολλά λέει τα 250 MHz , Ορρέ !!!! , τα χάπια μου , και δυο ΧΟΣΕ ΚΟΥΕΡΒΟ ....... :giveup: Παλικάρια , παράγγειλα τελικά στην πόλη τα προικιά μου , και στην Θεσσαλονίκη , την τελευταία σε στοκ P4C800 E DELUXE που είχε ο Πουλιάδης . 200 ευροπουλα & 3 χρόνια εγγύηση . :worship: Παραγγελία 23 του μήνα 11 το πρωί , παράδοση 24 , είναι στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ τώρα που τα λέμε και κατεβαίνει ΒΟΛΟ .. :magic: Ναι είμαι λιγάκι ενθουσιασμένος , αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνετε τον νταλκά μου , και δεν με παρεξηγείτε .. :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Δεκέμβριος 25, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 26, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Κατά πρώτων , θα ήθελα να πω ότι το αρχικό μήνυμα το έβαλα για δυο πραγματικά λόγους , ο ένας ήταν να πω τον πόνο μου , ο άλλος ήταν να βάλω σε σκέψεις όλους εσάς , όσον αφορά το κομμάτι επιδώσεις , συσχετιζόμενες βέβαια με την αγορά ακριβών μνημών και όχι μόνο . Θα προσπαθήσω να κάνω οικονομία στις λέξεις όσο γίνετε βέβαια , το πόρισμα μου ή ας το πούμε συμβουλή , είναι ότι για να πιάσουν οι επίδοξοι λάτρεις των επιδόσεων τα 250 FSB στο κοντέρ πρέπει να είναι έτοιμοι για πολλές οικονομικές θυσίες , κατά δεύτερων να έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό του BIOS , αλλά και πολλές τεχνικές γνώσεις ώστε να μπορούν να διαλέξουν ένα-ένα τα κομμάτια της κομπιουτερο-Φόρμουλας . Και τέλος να έχουν αρκετή τύχη , στο να κάτσουν όλα τα κομμάτια σωστά , διαφορετικά το ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΕΤΥΧΕ .. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι σελίδες στο δίκτυο που μιλάνε για Υπερχρονισμό ( Αλά Ελληνιστή) , γράφουν κάτω από κάθε άρθρο ΚΑΙ ΟΥΔΕ ΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ , το παιχνίδι είναι ρουλέτα , αλλά το μπαλάκι δεν πάει πάντα έχει που πρέπει , βέβαια υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να φτιάξεις έναν γρήγορο κομπιούτερ από το να παίζεις στο καζίνο και να κερδίζεις , αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα . Συμπληρωματικά λέω ότι εγώ έφτασα στον στόχο μου , αλλά το οικονομικό τίμημα ήταν τελικά πολύ υψηλό , τόσο υψηλό που σχεδόν όλοι οι πατεράδες θα πάθαιναν οχταπλώ εγκεφαλικό εάν άκουγαν , ότι το σούπερ κομπιούτερ μου κοστίζει 4.715 ΕΥΡΩ , και δεν κάνω διαφήμιση , γιατί στο κάτω-κάτω , όσα μπράβο και όσα επιφωνήματα θαυμασμού και εάν εισπράξεις στα φόρουμ ή από τα φιλαράκια , απόσβεση ποτέ δεν κάνεις , και σε οκτώ μήνες θα σου λένε ότι το μηχανάκι σου είναι πλέων δεινόσαυρος ηλικιακά . Η διαφορά είναι ότι εγώ το μηχάνημα το έφτιαξα για μένα , και όχι για τους άλλους, και έτσι δεν με πιάνουν τα βόλια , είτε καλόβουλα είτε κακόβουλα . Συμπέρασμα , να αγοράζετε ότι σας αρέσει , αλλά να έχετε πάντα στο μυαλό σας , ότι οι φόρμουλες κοστίζουν υπερβολικά . Δεύτερων , να είστε προετοιμασμένοι και για την αποτυχία ( αυτό είναι το δυσκολότερο) . Τρίτον , τυχερός αυτός που αποδέχεται εύκολα να έχει το γρήγορο κομπιούτερ , αλλά δεν ζηλεύει το γρηγορότερο του γείτονα . Τέταρτων , οποίος μέσα από το Ιντερνετ σας κολλάει ότι έχει καλύτερο μηχάνημα από το δικό σας , τότε κλείστε ραντεβού για καφέ στο σπίτι του , διότι οι περισσότεροι 80% από αυτούς που πουλάνε μούρη , έχουν CELERON στα 2G και καμία ΜΧ440 στην καλύτερη των περιπτώσεων. Και πέμπτων , ελάτε όλοι σπίτι μου, για καφέ !!!! Το δικό μου πείραμα πέτυχε , τον στόχο μου τον έπιασα , 2.8C @ 3500 MHz 250FSB 1:1 , και παιχνίδια σε αυτήν τη συχνότητα . Όλο το μηχάνημα είναι σταθερότατο , και βέβαια είναι στα όρια του , γραμμάριο δεν αντέχει για παραπάνω , και βέβαια καθόλου δεν με στεναχωρεί, ’σε τους άλλους να τρέχουνε για τα παραπάνω , το δικό μου το μπρίκι ψήνει καφέ όπως είναι , ενώ με 18 Κελσίου στο δωμάτιο μου, δεν κατάφερε να ανεβάσει ούτε 33 βαθμούς μέσα σε 15 λεπτά μάχης , ενώ όταν κάθετε έχει 22 βαθμούς ( Για σου βρε Northwood λεβέντη ) , έχουμε αερόψυξη για φόρμουλες , δεν γίνετε αλλιώς .. Στροφές ανεμιστήρα 2.100 , ούτε που ακούγεται ,καθόλου . Βέβαια πετάω από χαρά και ικανοποίηση , και περισσότερο γιατί πλέων λέω χαλάλι για το χρήμα και το άγχος , άσε τις ώρες επιμόρφωσης μέσα στο διαδίκτυο , πιο πολλές , και από όσες έχουν οι μέτριοι πιλότοι, σε ώρες πτήσεις στα αεροπλάνα . Ελπίζω ότι με την δημοσίευση της ιστορίας μου , θα καταφέρω να κάνω πολλά άτομα , να νοιώσουν ψυχολογικά πιο άνετα , καθώς επίσης να δουν με διαφορετικό και πιο φιλικό μάτι , το μηχάνημα που ήδη κατάφεραν να έχουν , στο κάτω κάτω οι φόρμουλες είναι για την πίστα , και τελικά τα αυτοκίνητα για τους δρόμους. Φιλικά χαιρετίσματα από τον ΒΟΛΟ , και καλά Χριστούγεννα σε όλους .. :hi: Μετά τιμής Κυριάκος Τριανταφύλλου 36 Ετών Overclocker Ηλεκτρολόγος / Ηλεκτρονικός Τεχνικός δικτύων windows 2000 Server Microsoft MCSE AIDA32 v3.93 Report Type Quick Report Computer ATLAS Generator OLYMPUS Operating System : Microsoft Windows 2000 Professional 5.0.2195 (Win2000 Retail) Date 2004-12-25 Time 21:39 Memory Read CPU ___________ Motherboard_________ Chipset _________Memory_______Read Speed ATLAS 2.8@3.5GHz __ Asus P4C800-E Deluxe_ i875P _ OCZ Dual PC3200 R2 __ 5901 MB/s Athlon64FX-51_ Asus SK8N_ Force3Pro-150_ Dual PC3200 DDR_ 5400 MB/s P4-3.00HT Intel D875PBZ__ i875P_ Dual PC3200 DDR_ 4880 MB/s P4-3.00HT Albatron PX865PE Pro_ i865PE_ Dual PC3200 DDR_ 3980 MB/s P4-2.40HT Intel D865PERL_ i865PE_ Dual PC3200 DDR 3710 MB/s P4-2.40A Iwill P4GB_ iE7205_ Dual PC2100 DDR 3560 MB/s SiSoft Sandra 2005 Pro, Buffered Memory read 5994 MB/sec P4 2.8C HT & 3500 2.5-3-3-5-8 AGP 1.5v_CPU 1.58v_MEM 2.85v_PAT On_ Stability 100% & Games Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpyNet Δεκέμβριος 26, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 το ΜΑΤ το εχετε ενεργοποιεισει; Εχω και εγω την MSI 865PE NEO2-PFISR και οποτε το ενεργοποιω απο το BIOS δεν κανει BOOT το μηχανημα. Οι μνημες μου ειναι Hyper-X Dual DDR Kits Kit 512MB (2x256) KHX3500AK2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 26, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Για δοκιμασε να μπουταρεις στα 218 ακριβος , αν σε παει , εκει ειναι το οριο . Παντος , εχω ακουσει για μεγαλη ασυμβατοτητα μεταξυ HyperX και MSI . 14 Μηνες τριγυριζα στο φορουμ τις MSI , αλλα τωρα θα αλλαξω στεκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 26, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Πουλακι μου καλα σε καταλαβα ποιος εισαι! Λεω κι εγω ποιος ειναι ποιος ειναι! Οριστε βρε εχεις και δικο σου Thread στο lab εδω και καιρο!http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5585:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 26, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από unseen Πουλακι μου καλα σε καταλαβα ποιος εισαι! Λεω κι εγω ποιος ειναι ποιος ειναι! Οριστε βρε εχεις και δικο σου Thread στο lab εδω και καιρο!http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5585:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Δεκέμβριος 26, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 O unseen χωρίς να ναι mod μόλις έκανε lock τo thread ! λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 26, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 παιδια ειναι απλο, μας ψαρωνε να δει αν ξερουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 26, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 δεν θελει κοπο! Θελει τροπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 26, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Βρε μπαγάσιδες , ανακαλύψατε τη σελίδα του παππού , και σπάγατε πλάκα !! Ααααχ , ναι έχω παρελθών , έχω πατήσει κάτι Celeron 266 στα 400 ΜΗZ , στα νιάτα μου , από τότε ξεθάρρεψα , και ότι βρω το πατάω να βγάλει ζουμί . Από το 1997 μέχρι σήμερα , έχω αλλάξει εννιά μηχανήματα . Όμως μετά από τόσα χρόνια , προσπάθειας για γκάζια και πειράγματα , κατάφερα να χορτάσω από ταχύτητα , με τον Pentium 4 από τα 2.6G και πάνω . Είστε όλοι σας πολύ τυχεροί , όλοι εσείς που πήρατε μηχανήματα την τελευταία διετία . Παίζουν τα πάντα σφεράτα , DVD internet παιχνίδια - εφαρμογές επεξεργασίας γραφικών . Μετά από την τελευταία μου κομπιουτερο-φόρμουλα , λέω ότι είναι καιρός , να βγω στην σύνταξη. Αρκετά τάισα την ABIT και την ASUS , τάισα λιγάκι και την MSI , αλλά οι πρώτες δυο , παραφάγανε του σκασμού . Ταΐσαμε και την Micron CRUCIAL για SDRAM , ταΐσαμε και την OCZ για DDR, εεε φτάνει πια . Όσο για τα φόρουμ , τα φάγαμε με το κουτάλι , 3700 μηνύματα είχα στο Anandtech , μέσα σε δυο χρόνια , στα τέλη του 98 ένας admin , μεγάλος αντί Έλληνας με μπανάρισε , ήμουνα βλέπετε ο μοναδικός Έλληνας στο φόρουμ , και άμα γίνονταν καμιά παρεξήγηση , πέφτανε όλα τα Αμερικανάκια απάνω μου να με φανέ , και το ίδιο γίνονταν σε όλα τα φόρουμ , που έμπαινα , τέλος πάντων , αυτές είναι παλιές ιστορίες . ’ντε , είναι καιρός εσείς να παίξετε παιχνίδι , εγώ θα κάθομαι να σας παρακολουθώ , και πραγματικά θα χαίρομαι μαζί σας ,σε κάθε σας, επιτυχημένη προσπάθεια . Φιλικά Κυριάκος . :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Δεκέμβριος 27, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από overvolt [Χθες, στις 02:20] Συμπληρωματικά λέω ότι εγώ έφτασα στον στόχο μου , αλλά το οικονομικό τίμημα ήταν τελικά πολύ υψηλό , τόσο υψηλό που σχεδόν όλοι οι πατεράδες θα πάθαιναν οχταπλώ εγκεφαλικό εάν άκουγαν , ότι το σούπερ κομπιούτερ μου κοστίζει 4.715 ΕΥΡΩ Κατ'αρχήν χρόνια πολλά λόγω των ημερών και μπράβο που επιτέλους έμεινες ικανοποιημένος.......... Κατά δεύτερον : ΤΙ έχεις βάλει βρε overvolt στο κομπιούτερ σου και σου έφτασε 4.715 Ευρώ.....?........Πολλά δεν είναι......?..........Με τόσα λεφτά νομίζω ότι φτιάχνεις τον "super computer" σήμερα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 27, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από overvolt Όσο για τα φόρουμ , τα φάγαμε με το κουτάλι , 3700 μηνύματα είχα στο Anandtech , μέσα σε δυο χρόνια , στα τέλη του 98 ένας admin , μεγάλος αντί Έλληνας με μπανάρισε εισαι σιγουρος οτι ηταν αντι-ελληνας? οχι τιποτα αλλο γιατι και εγω που ειμαι ελληνας προβληματιζομαι για την αιτια του ban σου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 27, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 09:47] Κατ'αρχήν χρόνια πολλά λόγω των ημερών και μπράβο που επιτέλους έμεινες ικανοποιημένος.......... Κατά δεύτερον : ΤΙ έχεις βάλει βρε overvolt στο κομπιούτερ σου και σου έφτασε 4.715 Ευρώ.....?........Πολλά δεν είναι......?..........Με τόσα λεφτά νομίζω ότι φτιάχνεις τον "super computer" σήμερα.......... Δεν αναφερωμε στο τι εχει μεσα του , αλλα γυρω του . ΠΧ .. Οθονη SONY 19 G420 1050 ευροπουλα . UPS APC Smart1000 USB 700 ευροπουλα . 2 Ζευγη YAMAHA ηχεια + YAMAHA SUB 350 ευροπουλα . Σκανερ 200 ευρο - εκτυπωτης αλλα 300 - και στημενο δυκτιο switchHub ( Εχω δυο Μηχανηματα), και ακομα στο κουτι ,δεν φτασαμε . Για πλακα , μου φυγανε για την ASUS 200 + OCZ 303 συνολο 503 , μεσα στην εβδομαδα . Φασουλι το φασουλι , ξεσκιστηκε το σακουλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.