Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας που ακυρώθηκε η ομαδική των pistons v2, λέω να αλλάξω ρότα και να πάω για flat στύλ καλωδίων.

Θέλω μέχρι 20€ να δαπανήσω. Τι έχετε να προτείνετε ?

Iluv neon στα €15 από public. Σε moto g 2ης γενιάς ωστόσο δεν μπορεί το πλήκτρο ελέγχου να χειρίζεται τις κλήσεις (απάντηση/απόρριψη).

• Like 1

Iluv neon έχω τα πορτοκαλί, το μοντέλο για Android μια χαρα χειρίζεται τα πάντα. Απλά προσοχή στο να το γράφει στο κουτί.

Δεν τα συστήνω όμως, πολύ χαμηλή ένταση και για τα λεφτά μπορείς να πάρεις κάποιο ποιοτικότερο.

http://www.e-shop.gr/sony-ericsson-mh1bl-livesound-hi-fi-headset-black-lime-p-TEL.009664

τα βγαζει συχνά πυκνά το eshop στα ~7 ευρώ.

απλά εξαιρετικά.

υ.γ.:ανάλογα την συσκευή σου, 'ισως χρειαστείς και ένα αντάπτορα (~1ευρώ από ebay)

+1000 μαζί με http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=CTIA+to+OMTP&_sacat=0

κανένα πρόβλημα με κουμπία και ήχο/μικρόφωνο σε Νοτε2

• Like 1
  • 1 month later...

Τελικά εκτός από αυτά τα sony βρίσκουμε τίποτα καλό με max 15€; Κάθε μέρα πάω στο checkout για τα pistons και συνεχώς μου έρχεται στο μυαλό το γνωστό μπλέξιμο (όντας και λίγο περισσότερο τσαπασούλης από τον μέσο όρο).

Τελικά εκτός από αυτά τα sony βρίσκουμε τίποτα καλό με max 15€; Κάθε μέρα πάω στο checkout για τα pistons και συνεχώς μου έρχεται στο μυαλό το γνωστό μπλέξιμο (όντας και λίγο περισσότερο τσαπασούλης από τον μέσο όρo)

Αυτά τα pistons παρήγγειλα προχθές και είναι flat...

• Like 1

Τα είδα στο αντίστοιχο θέμα των pistons, αλλά με κρατάει το σχόλιο του @p_under για τον ήχο. Προφανώς όμως θα είναι αρκετα ποιοτικότερος από τον μέσο όρο.

Τα είδα στο αντίστοιχο θέμα των pistons, αλλά με κρατάει το σχόλιο του @p_under για τον ήχο. Προφανώς όμως θα είναι αρκετα ποιοτικότερος από τον μέσο όρο.

Δεν νομίζω ότι τα έχει ακούσει... Τεσπα, όταν παραλάβω, θα ενημερώσω....