Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2015 βγάζει ένα σφάλμα στο παιχνίδι και κάποιοι λένε μαζί με την activision ότι κάποιοι το έλυσαν με το να απενεργοποιήσουν το upnp από το μόντεμ. ξέρετε τι είναι αυτό ?? και τι μπορεί να επηρεάσει η απενεργοποίηση του ??? στο δικό μου το ρούτερ είναι προς στιγμή on .
trendy Απρίλιος 19, 2015 #2 Απρίλιος 19, 2015 Στην περίπτωσή σου επιτρέπει το αυτόματο άνοιγμα πόρτας στο ΝΑΤ του firewall. Αν το απενεργοποιήσεις θα πρέπει να ανοίγεις με το χέρι όσες πόρτες σου χρειάζονται.
Γεώργιος Απρίλιος 19, 2015 Author #3 Απρίλιος 19, 2015 Σε ολα τα προγράμματα ή μόνο στο παιχνίδι ; Αυτό που θα χρειαστεί λέγεται port forwarding ;
trendy Απρίλιος 20, 2015 #4 Απρίλιος 20, 2015 Οποιοδήποτε πρόγραμμα, είτε είναι παιχνίδι είτε torrent client είτε κάτι άλλο.
Γεώργιος Απρίλιος 20, 2015 Author #5 Απρίλιος 20, 2015 Το άνοιγμα με το χέρι λέγεται port forwarding ?
trendy Απρίλιος 21, 2015 #6 Απρίλιος 21, 2015 Και στις 2 περιπτώσεις port forwarding γίνεται. Απλώς με το upnp γίνεται αυτόματα, ενώ αν το απενεργοποιήσεις πρέπει να το κάνεις στο μενού του ρούτερ σου.
minast Απρίλιος 21, 2015 #7 Απρίλιος 21, 2015 Το άνοιγμα με το χέρι λέγεται port forwarding ? Ναι, αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος. Μπορεί να το δεις σε διάφορους ρούτερ και ως "virtual server".
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now