giorgos2187 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2015 Καλησπερα σας. Μετα την αγορα του ενισχυτη pioneer vsx 324 εκατσα να συνδεσω τον ενισχυτη με την LG 42LB55 τηλεοραση μου. Ο μονος τροπος συνδεσης που μπορει να γινει αυτο ειναι η οπτικη ινα, μια και μονο σε αυτην δινει audio out η τηλεοραση. Συνδεω λοιπον την αλλη ακρη της οπτικης ινας στον ενισχυτη, εννοειται στην σωστη θεση που ειναι audio in, και πολυ απλα δεν εχω ηχο. Επιλεγω φυσικα μεσω απο το μενου της tv να στελνει τον ηχο μεσω του οπτικου καλωδιου αλλα δυστυχως δεν εχω ηχο. Εψαξα το manual του ενισχυτη αλλα δεν εντοπισα καπου να γραφει λεπτομερως πως μπορει να γινει αυτη η συνδεση.. Επομενως, χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ευχαριστω.
p55 Απρίλιος 17, 2015 #2 Απρίλιος 17, 2015 Πρέπει να κανείς αντιστοίχιση εισόδου (input asign) στον ενισχυτή.
p55 Απρίλιος 17, 2015 #4 Απρίλιος 17, 2015 (edited) Δες στο manual σελίδα 18. • For the TV input, only A (analog) or C1/01 (digital) canbe selected. However, if the ARC at HDMI Setup is setto ON. the input is fixed to H (HDMI) and cannot bechanged.• When set to H (HDMI) or C1/01 (digital), CD lights whena Dolby Digital signal is input, and DTS lights when a DTSsignal is input.• When the H (HDMI) is selected, the A and DIGITALindicators are off (see page 7). http://www.pioneerelectronics.com/StaticFiles/Manuals/Home/HTP-072_Rcvr_OperatingInst031413.pdf Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2015 από p55 1
giorgos2187 Απρίλιος 17, 2015 Author #5 Απρίλιος 17, 2015 Το ειχα διαβασει διακοσες φορες αυτο το σημειο. Νομιζα οτι το μονο που επρεπε να κανω ηταν να απενεργοποιησω το arc, και αυτοματα θα επαιζε. Τελικα ομως πρεπει να γινει χειροκινητα η αλλαγη απο analog σε digital μορφη και το πως γινεται αυτο δεν το γραφει πουθενα το manual. Γινεται απλα με το κουμπι που βρισκεται διπλα απο το κουμπι TV πανω στο τηλεκοντρολ. Τυχαια το βρηκα... Μα καλα τοσο δυσκολο ειναι να βαλουν σε μια παρενθεση εστω, το πως γινεται μια αλλαγη-επιλογη; Τι μου λες οτι πρεπει ν επιλεξω το ταδε χωρις να μου λες πως;;; Λες και καθε μερα στηνει ο καθενας home cinema η ηχοσυστηματα.. Τεσπα, αφου δουλεψε κομματια να γινει. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και για τον κοπο σου! 2
Recommended Posts