Jump to content

Λίγο βοήθεια plz....

uNder_be@t

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχω ένα δίλημμα... Έχω ένα p4 S478 1,8 256 RAM AGP 4X και 400 fsb.. Σκεφτόμουν να το αναβαθμίσω αλλά τα λ7 είναι σε έλλειψη αυτή την περίοδο... Έχω λοιπόν δύο λύσεις: Η μία είναι να πάρω καινούργια μητρική σε S478 800 fsb AGP 8X και υποστήριξη για P4 Prescott μέχρι 3,2, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αγοράσω και επεξεργαστή μαζί προς το παρόν, αφού μπαίνει πάνω και αυτός που έχω τώρα. Η δεύτερη λύση είναι να περάσω Χριστούγεννα+Πρωτοχρονιά χωρίς PC :TD: και να αγοράσω μετά Athlon 64 στα 3400+. Τα λεφτά είναι πάνω κάτω ίδια (1η ~200 2η ~210)..

Τι μου προτείνετε λοιπόν????? ?????

Τι είναι το winchester??? Κυρίως για παιχνίδια αλλά και επεξεργασία ήχου. Έχω γενικά μία τρέλα με αυτά κ θέλω κάτι γρήγορο και όχι πολύ ακριβό για να με ικανοποιεί...:crazy: :happy2:

Βασιλη το παιδι λεει οτι δεν παιζουν λεφτα και εσυ του λες για επεξεργαστη που μονος του κανει 230ευρω?????

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559901

εγω θα σου προτεινα να μεινεις χωρις pc αυτες τις μερες και να βγεις καλυτερα να διασκεδασεις.

να δωσεις το μηχανημα που εχεις τωρα ωστε να πιασει και τιποτα(καμια 120αρα υπολογιζω χοντρικα) και αρχες γεναρη να πας σε μητρικη για 754 80ευρω μια MSI K8Neo FSR

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523455

και εναν 3000+ στα 120.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559850

θα σου μεινουν και λεφτα να παρεις και ενα κιτακι 2χ512 μνημες απλες(κοιτα και μεταχειρισμενες σε αγγελιες με 170ευρω παιζουν καλες).

τωρα απο καρτα γραφικων δεν μας ειπες τι εχεις.

αρα με 120ευρω απο το παλιο συστημα + αλλα 200 που λες οτι θελεις να χωσεις παιρνεις κυριλε επεξεργαστη μητρικη και ενα κιτ μνημες που χρειαζονται για τα παιχνιδια.

πιστευω οτι με τα παραπανω θα δεις τρελη διαφορα απο το συστημα που ειχες.

Κάρτα γραφικών αγόρασα πρόσφατα Sapphire ATI Radeon 9600XT 256 MB. Από τα λίγα διαμάντια που έχει πάνω το PC μου!

Η mobo που λες έχει 94 κ ο επεξεργαστής 140, με ΦΠΑ..

Έλεγα να αγοράσω μητρική από ASUS την Κ8Ν από το πλαίσιο 80ευρώ και τον επεξεργαστή που έλεγες φίλε greekfragma (συνολο 220 δηλ)..

120 ευρώ δεν είναι πολλά να μου δώσουν για το σύστημα που έχω??? Υπολόγιζα γύρω στα 70-80. Έλεγα να το βάλω στο fleamarket όπου εκεί μου αγόρασαν την παλιά μου κάρτα γραφικών (9200SE της ASUS) για 36ευρώ!!

Α και συγγνώμη Hellrider αλλά είμαι νέος στους AMD.. Προτιμούσα τους P4 κυρίως για τις multimedia δυνατότητες αλλά αφού άκουσα ότι οι καινούργιοι ψήνονται στους 55-60 βαθμούς είπα να δώ κ τι παίζει από την άλλη πλευρά!

οι τιμες που σου εγραψα παραπανω ειναι εκτιμηση για αρχες γεναρη.τωρα ναι ειναι εκει που λες........απο καρτα γραφικων εισαι μια χαρα.

για παιχνιδια οι περισσοτεροι εδω μεσα προτιμουν AMD αντι INTEL.γενικα οι πλατφορμες και οι επεξεργαστες φαινεται να αποδιδουν καλυτερα σε multimedia εφαρμογες.

η αποφαση βεβαια ειναι δικια σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.