ennia Απρίλιος 22, 2015 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 Τα δοκιμάσα αλλά μου το έκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Απρίλιος 22, 2015 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 Εχεις δοκιμασει να ριξεις τα ρολογια της καρτας γραφικών?Αντιστοιχη συμπεριφορα ειχα απο overclocking.Μηπως παιζει να εχει θεμα ο driver της καρτας γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Απρίλιος 22, 2015 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 Αυτό που πρέπει να κάνεις σίγουρα είναι να βάλεις άλλη κάρτα γραφικών. Δεν γίνεται διαφορετικά. Αυτό βασικά ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνεις. Δεν ξέρω αν το έκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Απρίλιος 22, 2015 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 Ποιους drivers έχεις εγκαταστήσει? Αν έχεις 15.4 βάλε τους omega (14.2). Διάβασε κι εδώ , έχουν κι άλλοι πρόβλημα εδώ μέσα με τους τελευταίους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 23, 2015 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Λόγω εργασίας δεν έχω προλάβει να κάνει τίποτα. Δεν έχω κάνει ποτέ OC. Από drivers έχω τους ωμεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgalkis Απρίλιος 23, 2015 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 (edited) Ασε το overclock,κανε ενα underclock να δουμε αν σταθεροποιηθει η κατασταση.Επισης δοκιμασε να δωσεις και λιγο ρευμα παραπανω στη gpu.Επιπλεον ενα stress test για να δεις οτι το τροφοδοτικο δουλευει σωστα υπο φορτιο. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2015 από lgalkis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 23, 2015 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 stress test με πιο πρόγραμμα το κανω αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Απρίλιος 23, 2015 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 με πιο πρόγραμμα το κανω αυτό? Με το FurMark http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Απρίλιος 23, 2015 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 οcct και τρέχεις psu test. Θα δεις κάτι σφυροδρέπανα, μην τρομάξεις. Δεν ήρθαν οι κομμουνιστές. Ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 27, 2015 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Για κάνε Μετά από αυτό έστρωσε μου φαίνεται. Δεν μου το ξανά έκανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Απρίλιος 27, 2015 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 (edited) Θετικά νέα δηλαδή ε? Αυτό είναι γνωστό πρόβλημα με τα Windows 8. Πράγμα που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Για να καταλάβεις πόσο (περίπου) μάπα βγήκαν τα συγκεκριμένα Windows. Ενημέρωσε ξανά σε 3-4 μέρες αν στο ξανακάνει ή όχι. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 27, 2015 από pasjohn 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts