ennia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2015 Καλησπέρα, έχοντας το ακόλουθο σύστημα... έπαιζα bf4 χώρις να καρασαρω Ε8400P5QLE7750EVO 8403GB RAM DDR2 κάνοντας αναβάθμιση κρασαρω με το bf4 και σήμερα κράσαρε ενώ παρακολουθουσα ένα βιντεακι στο youtube. FX 6300GIGABYTE 970a-ds3p8 GB KINGSTONE DDR3 16007750 (δεν αλλαξε)EVO 840 (δεν αλλαξε) και στα 2 windows 8.1 64 Υ.Γ. Όταν λεω κρασαρισμα εννοώ ξαφνικό πάγωμα της οθόνης με κολλημένα παρατεταμένο ήχο. μόνο τρόπος επαναφοράς το restart. Υ.Γ.2 το ίδιο πρόβλημα το είχα αντιμετωπίσει και με το πρώτο σύστημα και το έλυσα αγοραζοντας κάρτα ήχου και απενεργοποιώντας αυτή της μητρικής. το δοκίμασα και τώρα αλλα δεν πιανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Απρίλιος 16, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 (edited) Σου το εμφανίζει μόνο στο bf4;Εμενα πάντως το μυαλό μου πάει στις μνήμες, δοκίμασε ένα memtest και δες αν περνάει 3-4 passΤι τροφοδοτικό έχεις; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 16, 2015 από Peter Pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 16, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 πριν ερθουν οι δικες μου είχα βαλει ενος φιλου το ιδιο εκανε. 650w cooler master Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Απρίλιος 16, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 Από τροφοδοσία λογικά είσαι πολύ καλά. Δεν μου απάντησες όμως αν σου το κάνει μόνο στο bf4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Απρίλιος 16, 2015 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 Έκανες format όταν άλλαξες τα parts να φανταστώ, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 16, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 τα δοκιμασα πρωτα α δω πως παει το συστημα και δεν τραβαγε και εκανα φορματ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 17, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 Από τροφοδοσία λογικά είσαι πολύ καλά. Δεν μου απάντησες όμως αν σου το κάνει μόνο στο bf4Μου το έκανε και ενώ παρακολουθούσα ένα βίντεο στο YouTube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 17, 2015 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 μετα απο ποση ωρα στο κανει ; εχεις κανεις οβερκλοκιν την καρτα γραφικων η γενικα ;;επισης η καρτα ηχου που ειχες , που ειναι ; την δοκιμασες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Απρίλιος 17, 2015 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 Μαζί με τα από πάνω, πες μας σε παρακαλώ και αν έχεις σωστους drivers μετά το φορματ και ιδίως για την κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Απρίλιος 17, 2015 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 Απο θερμοκρασίες πως πας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 18, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2015 μετα απο ποση ωρα στο κανει ; εχεις κανεις οβερκλοκιν την καρτα γραφικων η γενικα ;;επισης η καρτα ηχου που ειχες , που ειναι ; την δοκιμασες ;Δεν έχει συγκεκριμένη ώρα. Μπορεί στα 5 λεπτά μμπορεί και στα 20. Δεν έχω κάνει oc σε τιποτα. Έχω τους σωστούς οδηγούς σε όλα και τους πιο πρόσφατους. Την ήχου αυτή έχω τώρα αλλά το ίδιο έκανε και με της μμητρικής.Μαζί με τα από πάνω, πες μας σε παρακαλώ και αν έχεις σωστους drivers μετά το φορματ και ιδίως για την κάρτα γραφικών.Απο θερμοκρασίες πως πας?Κανένα κομμάτι δεν ξεπερνά τους 45 βαθμους. Μόλις τώρα τον άνοιξα. Μπήκα σε ένα παιχνίδι και βγηκα Αμίσως χωρίς να παίξω. Και με το που πάτησα exit. Έκανε logout Kia login μόνο του. Χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Απρίλιος 18, 2015 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2015 (edited) Κοίτα είναι λίγο πολύ απλό! Αν είσαι σίγουρος για τους drivers και εφόσον έχεις φρέσκα Windows τότε μπορούμε να αποκλεισουμε το software. ( όχι 100%, αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσουμε) Πάμε τώρα στο hardware, εδώ θέλει δοκιμές. Εφόσον έχεις καλές θερμοκρασίες τότε κάτι είναι χαλασμένο, μπορείς να δοκιμάσεις τις Ram και gpu σε άλλο pc; Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2015 από Peter Pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 19, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2015 Κοίτα είναι λίγο πολύ απλό! Αν είσαι σίγουρος για τους drivers και εφόσον έχεις φρέσκα Windows τότε μπορούμε να αποκλεισουμε το software. ( όχι 100%, αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσουμε) Πάμε τώρα στο hardware, εδώ θέλει δοκιμές. Εφόσον έχεις καλές θερμοκρασίες τότε κάτι είναι χαλασμένο, μπορείς να δοκιμάσεις τις Ram και gpu σε άλλο pc;Οι μνημες δεν είναι σίγουρα. Γιατί μμέχρι να έρθουν οι δικές μου, είχα πάρει δανεική μια 4άρα από ενα φίλο. Με αυτόν εχουμΕ την ίδια gpu. Οπότε μια τραμπα θα την κα νουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 19, 2015 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2015 εγω θα ξεκιναγα αλλιως για να αποκλεισω το software.παλι καθαρο φορματ χωρις drivers (μητρικης , περιφερειακων , ηχου κλπ)εκτος απο την καρτα γραφικων. θα επαιζα ετσι να δω αν το κανει. αν το κανει , θα δοκιμαζα αλλη καρτα γραφικωναν το κανει , θα δοκιμαζα αλλο λειτουργικο. αν το κανει , θα το πουλαγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Απρίλιος 19, 2015 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2015 (edited) Mp Οι μνημες δεν είναι σίγουρα. Γιατί μμέχρι να έρθουν οι δικές μου, είχα πάρει δανεική μια 4άρα από ενα φίλο. Με αυτόν εχουμΕ την ίδια gpu. Οπότε μια τραμπα θα την κα νουμεϊδια gpu μπορεί να έχετε. Αλλά έχετε ίδια μητρική? Μπορεί να μην είναι συμβατές οι μνήμες με την μητρική σου. Αλλά όμως από την στιγμή που άλλαξες μητρική και σου έκανε το ίδιο και στην παλιά και βρήκες λύση όπως είπες με την εξτρα κάρτα ήχου, μάλλον δεν ήταν η onboard κάρτα ήχου το πρόβλημα. Λογικά ή οι μνήμες είναι ή η κάρτα γραφικών. Βάλε την κάρτα γραφικών του φίλου σου κα πες μας αν κανει τα ίδια. Κάνε ένα mem test. Ποιες μνήμες έχεις? Ποια οθόνη έχεις? Με τι συνδέεις την οθόνη (HDMI, Displayport)? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 19, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausx Απρίλιος 19, 2015 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2015 Δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο Sata επίσης συνδεσετο σε άλλη Sata Θύρα Κανε και ένα chkdsk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 20, 2015 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 Μόλις τώρα. Με το dying light ανοιχτό και παρακολουθούσα ένα βΒίντεο στο YouTube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 20, 2015 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 Mp ϊδια gpu μπορεί να έχετε. Αλλά έχετε ίδια μητρική? Μπορεί να μην είναι συμβατές οι μνήμες με την μητρική σου. Αλλά όμως από την στιγμή που άλλαξες μητρική και σου έκανε το ίδιο και στην παλιά και βρήκες λύση όπως είπες με την εξτρα κάρτα ήχου, μάλλον δεν ήταν η onboard κάρτα ήχου το πρόβλημα. Λογικά ή οι μνήμες είναι ή η κάρτα γραφικών. Βάλε την κάρτα γραφικών του φίλου σου κα πες μας αν κανει τα ίδια. Κάνε ένα mem test. Ποιες μνήμες έχεις? Ποια οθόνη έχεις? Με τι συνδέεις την οθόνη (HDMI, Displayport)? ram: http://www.skroutz.gr/s/4719026/Kingston-HyperX-Fury-Red-4GB-DDR3-1600MHz-HX316C10FR-4.html monitor: http://www.lg.com/uk/monitors/lg-W2252S-lcd-monitor συνδεση : Displayport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Απρίλιος 20, 2015 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 δες εδώ http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2342759/fix-clock-watchdog-timeout-error.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Απρίλιος 20, 2015 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2015 Για κάνε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts