Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2015 γεια σας. σήμερα πήρα ένα καινούργιο Mouse pad το οποίο το έχω στο πισι του σαλονιού εδώ και ένα χρόνο. η διαφορά του καινούργιου είναι αρκετά μεγάλη. μιλάμε για το ίδιο μοντέλο .το αναπληρωματικό μου πλεον το razer goliathus to control edition λέω να το πλύνω. να το δοκιμάσω να το βάλω στο πλυντήριο για τα μάλλινα ή θα καταστραφεί εντελώς ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Απρίλιος 16, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 Kαλύτερα δοκίμασε με χλιαρό νερό σε έναν φαρδύ κουβά λίγο απορρυπαντικό απόφυγε σκόνες μην κολλήσουν στην μαύρη επιφάνεια, άστο αρκετή ώρα τριψτο και μετά ξεβγάλε άστο να στραγγίξει. Ετσι μου είπαν έμενα μια χαρά πλένετε αλλα εχω το speed edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Απρίλιος 16, 2015 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 εγω το καθαριζω με μωρομαντηλα λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Απρίλιος 16, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 το συγκεκριμενο το razer goliathus το εχω αρκετο καιρο και το εχω πλυνει αρκετες φορες !!με χλιαρο νερο και λιγο απορυτπαντικο με λιγο τριψιμο και στεγνωμα εξω και γινετε σαν καινουργιο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Απρίλιος 16, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 διαφορές στην υφή παρατήρησες???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts