nicolaos Απρίλιος 23, 2015 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 Στα φόρουμ για λαπτοπ όλοι κράζουν τα turbox, αλλά διαβάζω για σοβαρά και απλά προβλήματα να έχουν όλες οι άλλες μάρκες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Απρίλιος 23, 2015 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 (edited) διαβάζω για σοβαρά και απλά προβλήματα να έχουν όλες οι άλλες μάρκες!!έχεις δίκιο... αλλάΗ συχνότητα βλαβών μετράει και τελικά η απόφαση του αγοραστή είναι και το τελικό κρητήριο (μαζί με την τσέπη του).Από εκεί και πέρα δεν είναι τυχαίο ο ένας χρόνος εγγύηση που δίνει ένας κατασκευαστής, σε αντίθεση με τα πέντε χρόνια εγγύησης που "κυκλοφορούν" από ορισμένες επώνυμες "top" μάρκες! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2015 από Spyros Mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
djSfk Απρίλιος 23, 2015 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2015 (edited) Στα φόρουμ για λαπτοπ όλοι κράζουν τα turbox, αλλά διαβάζω για σοβαρά και απλά προβλήματα να έχουν όλες οι άλλες μάρκες!!Εδώ που τα λέμε όμως, δεν είναι τυχαίο που τα κράζουν...Είμαστε λίγο της υπερβολής! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2015 από djSfk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Απρίλιος 27, 2015 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Νομίζω ότι πρέπει να μπούνε κανόνες να απαγορεύονται πλέον οι αναφορές σε Turbo-X προϊόντα γενικώς. Και μόνο που τα συζητάμεχάνουμε πολύτιμο χρόνο. Μιλάμε γενικώς για ότι χειρότερο (ποιοτικά) υπάρχει στην ελληνική αγορά με μεγάλη διαφορά από το αμέσωςεπόμενο λιγότερο χειρότερο (πχ Acer). Πραγματικά σκουπίδια σε όλη την γκάμα των προϊόντων τους χωρίς καμία εξαίρεση. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 27, 2015 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 Εδώ που τα λέμε όμως, δεν είναι τυχαίο που τα κράζουν...Είμαστε λίγο της υπερβολής!Φυσικά και εχουν προβληματα όλες οι μάρκες. Αλλά άλλο ειναι να εχει σε μια παρτιδα πρόβλημα 1 μηχανημα στα 100, και άλλο ειναι να εχουν προβλημα 30 μηχανηματα στα 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Απρίλιος 27, 2015 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2015 29 κατασκευαστές PC λένε μακρυά από Turbo-x, άντε μπάς και το κλείσουν επιτέλους το τρισάθλιο σουπερμάρκετ και ανασάνει η υπόλοιπη αγορά αλλά και οι τσέπες των καημένων πελατών που έχουν στενάξει από την εκμετάλλευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 28, 2015 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2015 +1 για lenovo / dell και απο μενα.-1000000 για τα TX... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Απρίλιος 28, 2015 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2015 Πάντως φίλοι μου είχα αγοράσει ένα TurboX ποντίκι πρίν 5-6 χρόνια και ακόμα σκυλί. Έχει πάει βόλτες από desktops σε laptops άπειρες φορές και ακόμα σκυλί το καημένο... Να λέμε και τα θετικά του "μαγαζιού τους"... Τώρα βέβαια, άλλος ο "πόντιξ" και άλλο το "λάπτοπ Χ"... Πάρε ένα Ντελάκι με win7 (ή 8άρια), βάλε και σε ένα caddy (για το optical slot) δίσκο με λειτουργικό Mac και "φτιάξε" ένα πανέμορφο MacDell ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Απρίλιος 28, 2015 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2015 Εγώ αγόρασα από schenker.eu τo xmg μου που ειναι clevo πρακτικά όπως και τα turbo-x.Ο λόγος είναι πέρα από το value for money τον clevo (δε λέω ότι είναι τα ποιοτικότερα)ότι το Πλαίσιο έχει τα παλαιότερα μοντέλα και τα πουλάει στην τιμή των νέων.Επίσης 2 χρόνια εγγύηση έχω από τους Γερμανούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts