DoNaTos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2015 Καλησπέρα,λοιπόν ψάχνω για κινεζικο κινητό με τουλάχιστον 2 gb ram το budget είναι γύρω στα 150 euro,με ψήνει αυτο http://www.gsmarena.com/lenovo_k3_note-7147.php αλλα το σκέφτομαι μονο κ μονο λογο μεγέθους οθόνης μια,αλλη εναλακτηκη που κοιταω ειναι και σε κάτι τέτοιο http://www.devicespecifications.com/en/model/c77b30f9 αλλα πραγματικα έχω χαθεί,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Απρίλιος 15, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2015 Aυτο , το αγορασα για ενα φιλο μου και εχει παθει πλακα για τα λεφτα του ειναι τσαμπα .Και επεξεργαστης δυνατος και ram 3gb και καμερα και full hd οθονη αλλα με + 30€.Αμα μπορει να τα δωσεις τοτε προχωρα χωρις δευτερη σκεψη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D_Angelos Απρίλιος 16, 2015 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 Και το elephone p3000s είναι σε αυτά τα λεφτά και φαίνεται πολύ καλό.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNaTos Απρίλιος 16, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 Κατ αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.To elife e7 φαίνετε εξερετικό αλλα δυσκολο να ανεβει το budget,απο αυτονομια πως παει??Το p3000s ειναι σχεδον ιδιο με το p6000 παιζει καμια τρομερη διαφορα που δεν προσεξα???? Για το Κ3 note τι γνωμη εχετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 16, 2015 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 Αν σου αρεσε το gionee ειναι σε προσφορα απο pandawill στα 154€ http://www.pandawill.com/gionee-elife-e7-smartphone-3gb-32gb-55-inch-fhd-gorilla-glass-quad-core-nfc-160mp-p98550.html Το p3000s ειναι με mt6592 soc ενω το p6000 με mt6732. Σαφως το δευτερο ως νεοτερο-δυνατοτερο και για τα συγκεκριμενα δυο ,λιγοτερο ενεργοβορο (ως προς τη μπαταρια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNaTos Απρίλιος 17, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 Τελικά πείρα το Gionee απο Gearbest στα 148 με κουπόνι . Σας ευχαριστω για τις συμβουλές και κατι τελευταίο εχει κανεις εμπειρία απο το συγκεκριμένο site,να ελπιζω μεσα στην επομενη εβδομαδα να το εχω η μπα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D_Angelos Απρίλιος 17, 2015 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2015 Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μου φαίνεται λίγο χλωμό [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNaTos Απρίλιος 18, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2015 Χαχαχαχχα μάλλον ναι D_Angelos. Απο αυτονομία πως τα παει chris2??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vickygo Ιούνιος 30, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2015 Νέο μοντέλο της Εlephone ή φήμη; Μετά την μεγάλη ζήτηση των νέων μοντέλων της Εlephone, το p7000 και πριν καλά καλά κυκλοφορήσει το p8000, υπάρχουν φήμες για ένα νέο κινητό της εν λόγω εταιρείας χωρίς ν ‘αποκαλύπτει βέβαια την ταυτότητα του, έρχεται να προστεθεί χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ένα πραγματικά σκληρό αντίπαλο της Nubia. Σύμφωνα με τις φήμες αυτό το νέο μοντέλο της Εlephone διαθέτει οθόνη 5.5 χωρίς πλαίσια , χωρητικότητας 4G ROM Απ’ ότι φαίνεται θα έχει έναν πολύ καλύτερο επεξεργαστή από τον xiaolong. Η τιμή μου φημολογείται λίγο λιγότερο από τα $300. Φήμη η όχι περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts