Ripper18 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 Το καταστημα MY-SHOP απο οτι εβλεπα στο site του εχει ενδιαφερουσες τιμες.Εχει αγορασει κανεις απο αυτο,ειναι αξιοπιστο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Πηρα πριν κανενα μηνα μια HP945 για την κοπελα μου και εμεινα πολυ ικανοποιημενος... παραδοση την επομενη μερα... πολυ φιλικη εξυπηρετηση.. και σε ενα μικρο προβληματακι που προεκυψε με την μηχανη... ανελαβαν την διαδικασια επικοινωνιας με την HP και πηραν τηλ στο κινητο μετα απο καμια εβδομαδα να δουν εαν πηγαν ολα καλα.. δεν μου εχει ξανασυμβει κατι αντιστοιχο με ελληνικο online shop και οφειλω να ομολογησω οτι μου εκανε πραγματικα πολυ καλη εντυπωση... (και εχει οντως καλες τιμες...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 To βέβαιο είναι ότι αργεί να ενημερωθεί το site. Προιόντα που δεν είναι διαθέσιμα, φαίνοντε να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.