greekfragma Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2015 έπειτα από αρκετά χρόνια συμβίωσης (περίπου 6-7) ήρθε ο καιρός για καθάρισμα. Ο λόγος οτι όσο και να προσέχουμε και να μην τρώμε ακριβώς πάνω από το keyboard, κάποια στιγμή θα μπουν βρωμιές. Και πλέον είμαι με 2-3 random πλήκτρα που κάποιες φορές δεν ανταποκρίνονται. Δε δείχνει κάτι να κολλάει ή να μαγκώνει αλλά απλά δεν ακούει στο πάτημα. Είδα αυτό το βίντεο Να το επιχειρήσω ή να πάω πρώτα σε ένα κομπρεσεράκι αέρα και να το φυσήξω κάνα 5λεπτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Απρίλιος 13, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2015 παλια που το ειχα, ειχα κανει μια παρομοια αποπειρα να το καθαρισω αλλα απετυχα και εκανα και καναδυο ζημιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Απρίλιος 13, 2015 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2015 έπειτα από αρκετά χρόνια συμβίωσης (περίπου 6-7) ήρθε ο καιρός για καθάρισμα. Ο λόγος οτι όσο και να προσέχουμε και να μην τρώμε ακριβώς πάνω από το keyboard, κάποια στιγμή θα μπουν βρωμιές. Και πλέον είμαι με 2-3 random πλήκτρα που κάποιες φορές δεν ανταποκρίνονται. Δε δείχνει κάτι να κολλάει ή να μαγκώνει αλλά απλά δεν ακούει στο πάτημα. Είδα αυτό το βίντεο Να το επιχειρήσω ή να πάω πρώτα σε ένα κομπρεσεράκι αέρα και να το φυσήξω κάνα 5λεπτο; Εχε το νου σου με το κομπρεσερακι, με την υπερβολικη πιεση του αερα θα κανεις ζημια. Απο καποια αποσταση φυσα το Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Απρίλιος 13, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2015 δεν ξέρω αν λες για το k800, γιατί είναι και αυτό illuminated αλλά εγώ που το είχα δεινοπάθησα για να το καθαρίσω και του έκανα μερικές ζημιές (σπασμένα ποδαράκια από στα keys). Πρακτικά δεν νομίζω ότι δεν θα σπάσεις ούτε ένα ποδαράκι - στο εύχομαι αλλά το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο. Πρέπει να είσαι χειρούργος, plus ότι πρέπει να έχεις πολύ υπομονή. Βέβαια αν δεν βγουν τα πλήκτρα δεν καθαρίζουν ποτέ τα chiclet keyboards σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 13, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2015 Λοιπόν τα βασικά πλήκτρα που ήθελα τα καθάρισα και δουλεύουν άψογα...το σκέφτομαι όμως να το κάνω χαλαρά γιατί όντως θέλει αρκετή υπομονή και χειρουργικές κινήσεις....νομίζω όμως οτι το κατάλαβα το κόλπο και πάει καλά προς το παρόν. έχω δίπλα και ένα πινελάκι και ένα τσιμπίδι για ότι σκουπίδι υπάρχει που δε φεύγει με απλό φύσημα.Πάντως είχε μαζέψει πολύ πράγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 14, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2015 Μετά από 2 ωρίτσες χαλαρού καθαρίσματος button per button.....όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό. Με προσεκτική χρήση χωρίς κανιββαλισμούς πάνω από το πληκτρολόγιο μια φορά στα 5-6 χρόνια, το καθαρισματάκι είναι must.Δε φαντάζεστε τι μένει από κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 14, 2015 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2015 5-6 χρόνια;; Δεν φαντάζεσαι τι μένει από κάτω στον μήνα [emoji14] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts