Pc_master Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2015 Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα που μου παρουσιαστηκε σημερα. Συνδεω το τηλεφωνο στον η/υ και ακουγεται ο ηχος του plug in αλλα δεν δειχνει το κινητο. Μου λεει στις ειδοποιησεις των windows οτι υπαρχει θεμα με τον driver του κινητου. Παω τον εγκαταστω μου λεει ακομα το ιδιο. Το συνδεω και μου ανοιγει ενα παραθυρο που φαινεται οτι εγκαταστει τον driver και η γραμμη μολις φτασει καπου πριν την μεση κλεινει το παραθυρο. Εγκατεστησα και το samsung kies αλλα παλι τιποτα. Τι να κανω? help!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2015 Καλησπέρα. Πέρα από το kies, έχεις βάλει τους USB Drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Απρίλιος 13, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2015 Οταν το συνδεω παει να κανει το update kai κολλαει στην μεση και σταματαει. Οταν παω να το κανω απο τα windows updates παλι που μου λεει μια σημαντικη ενημερωση δεν με αφηνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 13, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2015 Ξεσυνδεσε το... Βγαλε το Kies η/και drivers // Reboot Κατεβαζεις κ κανεις ΟΛΑ τα Windows uptdates. Reboot οπου χρειαστει. Βαζεις kies (αν σε ρωτησει να βαλεις USB Drivers, το κανεις. Αν οχι, reboot κα τους βαζεις μετα. Αν χρειαστει reboot, ξανα... συνδεεις κινητο κ μας λες τι εγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts