jimisballjohn Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2015 Γειά σας και Χριστός Ανέστη. Σκέφτομαι να πάρω το κινητό στη μάνα μου γιατί ψάχνουμε δίκαρτο, με μπροστινή κάμερα, για να δουλεύουμε skype/viber, μέχρι €120 και τα υπόλοιπα που κουβαλάει (1GB RAM, αξιοπρεπής Snapdragon 200, εσωτερική δεν χρειάζεται παραπάνω από όσα δίνει η συσκευή αυτή). Έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς:1) Διάβασα ότι βγάζει 1 πρόβλημα με την οθόνη που στα καλά του καθουμένου σβήνει και μάλλον είναι πρόβλημα της μητρικής. Αυτό είναι γενικευμένο, ή απλά έχει παρουσιαστεί σε κάποιους ελάχιστους και το "παραχόντρυναν";2) Αυτή τη στιγμή έχει 1 Νόκια Asha 305 δίκαρτο. Θα είναι τόσο μεγάλη η μετάβαση σε smartphone; Θα της δείξω πράγματα, έχω και 1 Lumia 610, δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε, έτσι;3) Επειδή, όπως είπα και παραπάνω, έχω και ένα Lumia 610. Σε αυτό το skype και το viber ήταν σκέψεις μαγικές. Στο 535 πώς παίζουν αυτές οι εφαρμογές; Δουλεύουν απροβλημάτιστα; Έχουμε συνεχή σύνδεση στο ίντερνετ για να μπορώ να μιλάμε μέσω αυτών; Έχουν προβλήματα που δεν υπάρχουν σε android;4) Σκέφτομαι να βάλω σαν πρώτη κάρτα τη βασική που χρησιμοποιεί για να μιλάει και για 2η κάρτα μία sim από vodafone mobile broadband. Το θέμα έχει ως εξής: Το moto G που έχω έχει ειδική επιλογή ώστε να δουλεύουν σχεδόν παράλληλα δεδομένα 2ης κάρτας και δίκτυο πρώτης και μόλις με παίρνουν τηλέφωνο στην πρώτη να απενεργοποιούνται στιγμιαία τα δεδομένα της 2ης. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο 535; Πώς δουλεύουν ακριβώς οι 2 κάρτες;5) Υπάρχει άλλο δίκαρτο κινητό με τα ίδια χαρακτηριστικά, στα ίδια περίπου λεφτά και να είναι android;Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Απρίλιος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2015 Γειά σας και Χριστός Ανέστη. Σκέφτομαι να πάρω το κινητό στη μάνα μου γιατί ψάχνουμε δίκαρτο, με μπροστινή κάμερα, για να δουλεύουμε skype/viber, μέχρι €120 και τα υπόλοιπα που κουβαλάει (1GB RAM, αξιοπρεπής Snapdragon 200, εσωτερική δεν χρειάζεται παραπάνω από όσα δίνει η συσκευή αυτή). Έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς:1) Διάβασα ότι βγάζει 1 πρόβλημα με την οθόνη που στα καλά του καθουμένου σβήνει και μάλλον είναι πρόβλημα της μητρικής. Αυτό είναι γενικευμένο, ή απλά έχει παρουσιαστεί σε κάποιους ελάχιστους και το "παραχόντρυναν";2) Αυτή τη στιγμή έχει 1 Νόκια Asha 305 δίκαρτο. Θα είναι τόσο μεγάλη η μετάβαση σε smartphone; Θα της δείξω πράγματα, έχω και 1 Lumia 610, δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε, έτσι;3) Επειδή, όπως είπα και παραπάνω, έχω και ένα Lumia 610. Σε αυτό το skype και το viber ήταν σκέψεις μαγικές. Στο 535 πώς παίζουν αυτές οι εφαρμογές; Δουλεύουν απροβλημάτιστα; Έχουμε συνεχή σύνδεση στο ίντερνετ για να μπορώ να μιλάμε μέσω αυτών; Έχουν προβλήματα που δεν υπάρχουν σε android;4) Σκέφτομαι να βάλω σαν πρώτη κάρτα τη βασική που χρησιμοποιεί για να μιλάει και για 2η κάρτα μία sim από vodafone mobile broadband. Το θέμα έχει ως εξής: Το moto G που έχω έχει ειδική επιλογή ώστε να δουλεύουν σχεδόν παράλληλα δεδομένα 2ης κάρτας και δίκτυο πρώτης και μόλις με παίρνουν τηλέφωνο στην πρώτη να απενεργοποιούνται στιγμιαία τα δεδομένα της 2ης. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο 535; Πώς δουλεύουν ακριβώς οι 2 κάρτες;5) Υπάρχει άλλο δίκαρτο κινητό με τα ίδια χαρακτηριστικά, στα ίδια περίπου λεφτά και να είναι android;Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων. Xρόνια πολλά! 1) Δε σβήνει. Θέμα με το multitouch είχε που λύθηκε με update. Software θέμα δλδ.2) Προσωπικά θεωρώ τα wp πολύ απλά, δε νομίζω να έχει θέμα.3) Δουλεύουν απροβλημάτιστα. Το skype μάλιστα εξαγοράστηκε από την ms.4) Δε γνωρίζω5) Και να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, θα απέχει έτη φωτός σε εμπειρία χρήσης. Προσωπικά θα πρότεινα το 532 αν δεν την ενδιαφέρει η μπροστινή 5mp κάμερα που είναι και σε νορμάλ μέγεθος (4 ίντσες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 12, 2015 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2015 Πηρε κ εμενα η κοπελα μου 535. Ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Εγω στην αρχη δεν ηθελα windows κινητο αλλα πλεον εχω αλλαξει γνωμη τελειως.Βεβαια βιντεοκληση στο viber την ξεχνας γιατι πριν ενα μηνα την κοψανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts