Jump to content

pstn 56k-ΤΕΙ?

amgamer

Recommended Posts

υπαρχει καποια συνδεση free για τους φοιτητες?....

κατι τετοιο ειχα ακουσει...κ μιας κ ξεμεινα απο συνδεση...

ξερει κανεις τιποτα??????

Αρχική απάντηση από tasosmos

Νομιζω οτι μονο στο ΕΜΠ δινουν δωρεαν συνδεση στους φοιτητες αν και νομιζω οτι δεν ειναι μεσω ΕΠΑΚ. :(

Mέσω ΕΠΑΚ η 56άρα και κάποιες γραμμές ISDN 128.

Και τα δύο το πολύ 4 ώρες την ημέρα.

δεν παω ακομα!:Dειμαι 3 λυκειου τεχνολογικη κατευθυνση...

ελπιζω να μπω σε καμια καλη σχολη....οπως τει πληροφορικης(τεχνικος h/q κ δικτυων)

ξερει κανενας τους κωδικους για την συνδεση?....ειναι κοινοι απο τι μου χουν πει...αν μπορει κανεις ας στειλει ενα pm...την θελω για προσωρινα αυτη την συνδεση μεχρι να φτιαξω ενα καλο cpu ωστε να μενει παντα ανοιχτο(αθορυβα!)κ να κατεβαζει με μια 512 dsl:nuke:

Αρχική απάντηση από amgamer

δεν παω ακομα!:Dειμαι 3 λυκειου τεχνολογικη κατευθυνση...

ελπιζω να μπω σε καμια καλη σχολη....οπως τει πληροφορικης(τεχνικος h/q κ δικτυων)

ξερει κανενας τους κωδικους για την συνδεση?....ειναι κοινοι απο τι μου χουν πει...αν μπορει κανεις ας στειλει ενα pm...την θελω για προσωρινα αυτη την συνδεση μεχρι να φτιαξω ενα καλο cpu ωστε να μενει παντα ανοιχτο(αθορυβα!)κ να κατεβαζει με μια 512 dsl:nuke:

Για τεχνικός Η/Υ η βασική σχολή είναι το τμημα ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά όπου σπουδάζω εγώ. Αν περάσεις εκεί απο το δεύτερο εξάμηνο θα έχεις μια PSDN :p που θα σου επιτρέπει να μπαίνεις για 30 ώρες το μήνα!!!!!!! :p Εντυπωσιακό ε??

τρομερο!!!!:blink:

αντι να σας δωσουν καμια dsl να κανετε τη δουλιτσα σας...σσας δινουν 56κ κ μονο για 30 ωρες;...ντροπη!

τεσπα,εγω εψαχνα μια 56 με επακ προσωρινα για να κοιταω κανα μυνημα κ να κατεβαζω κανα τραγουδακι!...αλλα να σκαω 25 καθε μηνα + χρονοχρεωση----->καλυτερα να βαλω μια sl256!πιο καλα θα μου ρχετε!.....

Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 16:38]

αλλα να σκαω 25 καθε μηνα + χρονοχρεωση----->καλυτερα να βαλω μια sl256!πιο καλα θα μου ρχετε!.....

αν μενει για πολλες ωρες ανοιχτη η συνδεση, ναι.

Από τότε που μπήκα στο πανεπιστήμιο Κρήτης είχαμε pstn και isdn 64 όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας ανεξαιρέτως. Και το ίδρυμα έχει γύρω στα 30mbps σύνδεση με ΕΔΕΤ.

Σήμερα το gigabit έχει μπει στα ιδρύματα της Αττικής και επεκτείνεται και στης υπόλοιπης χώρας, όπως φαίνεται και εδώ http://netmon.grnet.gr/map.shtml . Παρά όλα αυτά οι συνδέσεις που δίνουν για dial up στους φοιτητές της Αθήνας είναι κουτσουρεμένες του στυλ "2 ώρες την ημέρα". Η γυφτιά σε όλο της το μεγαλείο.

ένα είναι σίγουροι ότι ο OTE βγάζει τρελά φράγκα από αυτές τις συνδέσεις, κάθε redial και μονάδα πάει καλύτερα να βάλεις DSL256 και να τελειώνεις οτιδήποτε άλλο χαμηλότερο δεν αξίζει τα λεφτά του.

Εδω στην πατρα δινουν συνδεση pstn,isdn 64 και 128 χωρις περιορισμους μεσω ΠΕΑΚ(για το πανεπιστημιο μιλαω, στο ΤΕΙ δεν ξερω τι κανουν).

Το θεμα ομως δεν ειναι το bandwidth αλλα ποσα modems μπορουν να υποστηριξουν ταυτοχρονα με το εξοπλισμο που εχουν και για αυτο λογικα εχουν και τον περιορισμο που λετε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.