amgamer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 υπαρχει καποια συνδεση free για τους φοιτητες?....κατι τετοιο ειχα ακουσει...κ μιας κ ξεμεινα απο συνδεση...ξερει κανεις τιποτα?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Δεκέμβριος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Νομιζω οτι μονο στο ΕΜΠ δινουν δωρεαν συνδεση στους φοιτητες αν και νομιζω οτι δεν ειναι μεσω ΕΠΑΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Δεκέμβριος 25, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από tasosmos Νομιζω οτι μονο στο ΕΜΠ δινουν δωρεαν συνδεση στους φοιτητες αν και νομιζω οτι δεν ειναι μεσω ΕΠΑΚ. Mέσω ΕΠΑΚ η 56άρα και κάποιες γραμμές ISDN 128. Και τα δύο το πολύ 4 ώρες την ημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Kαθε 2 ωρες σε πεταει αλλα μετα ξαναμπαινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Σε ποιό ΤΕΙ πάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Δεκέμβριος 26, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 δεν παω ακομα!ειμαι 3 λυκειου τεχνολογικη κατευθυνση... ελπιζω να μπω σε καμια καλη σχολη....οπως τει πληροφορικης(τεχνικος h/q κ δικτυων) ξερει κανενας τους κωδικους για την συνδεση?....ειναι κοινοι απο τι μου χουν πει...αν μπορει κανεις ας στειλει ενα pm...την θελω για προσωρινα αυτη την συνδεση μεχρι να φτιαξω ενα καλο cpu ωστε να μενει παντα ανοιχτο(αθορυβα!)κ να κατεβαζει με μια 512 dsl:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 26, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από amgamer δεν παω ακομα!ειμαι 3 λυκειου τεχνολογικη κατευθυνση... ελπιζω να μπω σε καμια καλη σχολη....οπως τει πληροφορικης(τεχνικος h/q κ δικτυων) ξερει κανενας τους κωδικους για την συνδεση?....ειναι κοινοι απο τι μου χουν πει...αν μπορει κανεις ας στειλει ενα pm...την θελω για προσωρινα αυτη την συνδεση μεχρι να φτιαξω ενα καλο cpu ωστε να μενει παντα ανοιχτο(αθορυβα!)κ να κατεβαζει με μια 512 dsl:nuke: Για τεχνικός Η/Υ η βασική σχολή είναι το τμημα ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά όπου σπουδάζω εγώ. Αν περάσεις εκεί απο το δεύτερο εξάμηνο θα έχεις μια PSDN που θα σου επιτρέπει να μπαίνεις για 30 ώρες το μήνα!!!!!!! Εντυπωσιακό ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Δεκέμβριος 27, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 τρομερο!!!! αντι να σας δωσουν καμια dsl να κανετε τη δουλιτσα σας...σσας δινουν 56κ κ μονο για 30 ωρες;...ντροπη! τεσπα,εγω εψαχνα μια 56 με επακ προσωρινα για να κοιταω κανα μυνημα κ να κατεβαζω κανα τραγουδακι!...αλλα να σκαω 25 καθε μηνα + χρονοχρεωση----->καλυτερα να βαλω μια sl256!πιο καλα θα μου ρχετε!..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 27, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 16:38] αλλα να σκαω 25 καθε μηνα + χρονοχρεωση----->καλυτερα να βαλω μια sl256!πιο καλα θα μου ρχετε!..... αν μενει για πολλες ωρες ανοιχτη η συνδεση, ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Δεκέμβριος 27, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 μενει αρκετες ωρες...οποτε χτυπαω μια dsl....αλλα μεχρι να μου την βαλουν....δε θα χω ιντερνετ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 28, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 To Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δίνει δωρεάν συνδέσεις. . Και το ΤΕΙ Λάρισας νομίζω. .. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 28, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Από τότε που μπήκα στο πανεπιστήμιο Κρήτης είχαμε pstn και isdn 64 όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας ανεξαιρέτως. Και το ίδρυμα έχει γύρω στα 30mbps σύνδεση με ΕΔΕΤ.Σήμερα το gigabit έχει μπει στα ιδρύματα της Αττικής και επεκτείνεται και στης υπόλοιπης χώρας, όπως φαίνεται και εδώ http://netmon.grnet.gr/map.shtml . Παρά όλα αυτά οι συνδέσεις που δίνουν για dial up στους φοιτητές της Αθήνας είναι κουτσουρεμένες του στυλ "2 ώρες την ημέρα". Η γυφτιά σε όλο της το μεγαλείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 28, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 ένα είναι σίγουροι ότι ο OTE βγάζει τρελά φράγκα από αυτές τις συνδέσεις, κάθε redial και μονάδα πάει καλύτερα να βάλεις DSL256 και να τελειώνεις οτιδήποτε άλλο χαμηλότερο δεν αξίζει τα λεφτά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 28, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 εμείς στο uoa πάντως δεν έχουμε καν σύνδεση ως προπτυχιακοί. μόνο μεταπτυχιακοί.και να πεις ότι δεν έχουμε bandwidth... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 28, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Εδω στην πατρα δινουν συνδεση pstn,isdn 64 και 128 χωρις περιορισμους μεσω ΠΕΑΚ(για το πανεπιστημιο μιλαω, στο ΤΕΙ δεν ξερω τι κανουν). Το θεμα ομως δεν ειναι το bandwidth αλλα ποσα modems μπορουν να υποστηριξουν ταυτοχρονα με το εξοπλισμο που εχουν και για αυτο λογικα εχουν και τον περιορισμο που λετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.