Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2015 γεια σας παίδες. ψάχνω μια μικρή οθόνη υπολογιστή . στην Ελλάδα δεν βρήκα τίποτα . στο εξωτερικό υπάρχουν .γνωρίζει κανείς τίποτα για Ελλάδα ?? επίσης δεν υπάρχει στην Ελλάδα ούτε 8 ίντσες τηλεόραση με hdmi .δεν θέλω να δώσω πάνω από 50 ευρώ . έχω κοιτάξει και για μόνιτορ αυτοκινήτου αλλά βρήκα με 200 ευρώ και δεν ξέρω εάν παίρνει hdmi.1)οι τηλεοράσεις με hdmi θα παίζουν στον υπολογιστή ή τζίφος ??? το θέλω σαν τρίτη οθόνη να βλέπω τη διαχείρη εργασιών όταν παίζω παιχνίδια και τίποτα άλλο που θα με βολεύει .
giorgos_g Απρίλιος 30, 2015 #2 Απρίλιος 30, 2015 Καλημέρα φίλε μου, εγώ έχω πάρει αυτό Πρόσεξε μόνο την ανάλυση γιατί στις 7'' και στα 1280*800 θες τηλεσκόπιο για να βλέπεις, 800*600 θα είναι ok
Γεώργιος Απρίλιος 30, 2015 Author #3 Απρίλιος 30, 2015 ελλάδα υπάρχει αυτό ??? η τροφοδοσία ρεύματος με τι γίνεται ?????? τι inputs έχει ????
Spyros Mil Μάϊος 4, 2015 #5 Μάϊος 4, 2015 ...είχα το ίδιο πρόβλημα στην αναζήτηση "αγορά μικρής οθόνης 6-9 ίντσες" και τελικά αγόρασα ένα used 17άρι monitor στα 25-30 ευρώ, διότι όλα τα άλλα "ερχόντουσαν" ακριβά... Δεν ξέρω δλδ. εάν συμφέρει (οικονομικά) η μικρή οθόνη... εκτός εάν υπάρχει θέμα χώρου! Τότε αλλάζει το τοπίο.
Recommended Posts