Jump to content

Recommended Posts

Προβλέπω να γίνεται πάλι σπασμένο τηλέφωνο το θέμα, αλλά δεν γ. :)

Η φωτιές είναι άκαυστη βενζίνη που καίγεται στην ζεστή εξάτμιση.

Το σφύριγμα είναι κλασσικός ήχος που κάνουν τα turbo. (το εξάρτημα)

Το κιβώτιο ταχυτήτων δεν έχει καμιά σχέση.

Οι σωληνώσεις καταλήγουν σε αυτό που λέγεται εισαγωγή, που είναι το κυλινδρικό μέρος στην συγκεκριμένη εικόνα που λέει FPT. Από εκεί ξεκινάνε οι αυλοί εισαγωγής που φτάνουν στις βαλβίδες. Φαίνονται στην εικόνα.

100224_F_TWINAIR_01.jpg

την εισαγωγη την λενε και χταποδι? διπλα απο τον ιμαντα τη ειναι μαυρο καπακι?

την εισαγωγη την λενε και χταποδι? διπλα απο τον ιμαντα τη ειναι μαυρο καπακι?

Όχι το πρώτο μέρος της εξάτμισης λένε και χταπόδι, το άλλο δεν ξέρω τι είναι, μπορεί κάτι για το start/stop.

Αλλά δεν είναι σωστός τρόπος αυτός να γίνει τιούνερ ο φίλος σου ρωτώντας εδώ, όχι γιατί δεν θα μάθει, αλλά δεν θα τον πιστεύουν οι άλλοι πόσο γαμάτοι είμαστε εδώ και κάνουμε και μαθήματα.  B)  Αρχίστε από φυσική λυκείου, κεφάλαιο θερμοδυναμική και βλέπουμε για τα υπόλοιπα. :rolleyes:

Και επειδή η γνώση είναι ακριβή, από τις επόμενες ερωτήσεις μπορεί να υπάρχει και χρέωση ανάλογα με την δυσκολία. Δεχόμαστε και bitcoins αν σε βολεύει. :nothing:

Γενικά οδηγείς ?

Πλέον είμαι 100% σίγουρος ότι τρολάρεις φίλε jamesbond.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3, πιο πιστεύετε είναι πιο καλό; Θα κάνω edit αργότερα ανάλογα με τις απαντήσεις. :p

wpid-doyouevenliftbro-11.jpg

bro_lift_formula.jpg

31414brodoyouevengiftegIz-1.jpeg 

γιατι αλλαζει ολο την ταχυτητα?

τα κοντερ που ειναι στο ταμπλο τη κανουν?

Δεν ξέρω αν τρολλάρεις, αν είσαι 13 ή αν έχεις κάποιο πρόβλημα μάθησης, αλλά σκίζω τα πτυχία μου και τα παρατάω :suicide: . Καλή τύχη με τους άλλους.. :happy:

• Like 1

να ρωτησω και εγω με την σειρα μου?

τι κανουν οι ταχυτητες?

απο που κλ@νουν τα μπαρμπουνια?

Το θέμα κλειδώνει, δεν υπάρχει λόγος να μένει ανοιχτό.

Για όποιες απορίες σχετικά με μηχανοκίνητο αθλητισμό, κινητήρες εσωτερικής καύσης και άλλα υπαρξιακά ζητήματα και απορίες περι θαλασσίων οργανισμών,

είτε διαβάστε πρώτα τη σχετική βιβλιογραφία για να αποκτήσετε βασικές γνώσεις είτε απευθυνθείτε στα σχετικά θέματα.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.