Fireknight Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 Ξερετε κανενα site για download του Giant ? Το site της εταιριας του δεν εχει καποιο link και στα υπολοιπα λεει : page not found . Πριν λιγο καιρο ειχα δει οτι στο site της εταιριας μπορουσα να κατεβασω καποιο trial version αλλα τωρα δεν υπαρχει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 http://www.tucows.com/preview/377898.html or google it Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 το αγόρασε η MS το λογισμικό για να το ενσωματώσει σε επόμενα Win. Παρ όλα αυτά λένε θα κυκλοφορήσει preview έκδοση του prog σύντομα από την MS πια και πιθανών με άλλη ονομασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 πσσσσ τι ειπες τωρα βρε endu?!?!?!?!?!σοβαρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Δεκέμβριος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Ορίστε και η ανακοίνωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 το ήξερες και με εμπαίζεις ή δε το ήξερες και ενθουσιάστηκες πραγματικά????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 ποτε δεν θα εκανα πλακα με τον ανθρωπο που μου εδωσε -1sec στο pi. :flower: δεν το ηξερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 :OT: καλέ πότε σε έδωσα εγώ 1sec? στο 32Μ ή στο 1Μ???? Μόνος σου κατάφερες το Pi και δε σε βοήθησε κανένας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 :OT: 1ΜΒ - Set process to realtime... :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Δεκέμβριος 22, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Τελικα το βρηκα [αν και δεν το περημενα με τιποτα ] στο kazaaLite και το δοκίμασα . Το μόνο που λειπει τωρα ειναι ενα registration key . Με ενα scan που εκανα ειδα πολυ καλα αποτελεσματα ! Το ad-aware δεν εβρισκε τπτ ενω ειχα προβλημα [μαλλον με hijacker] και το giant 24 threats [και το προβλημα λυθηκε] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Fireknight Τελικα το βρηκα [αν και δεν το περημενα με τιποτα ] στο kazaaLite και το δοκίμασα . Το μόνο που λειπει τωρα ειναι ενα registration key . Με ενα scan που εκανα ειδα πολυ καλα αποτελεσματα ! Το ad-aware δεν εβρισκε τπτ ενω ειχα προβλημα [μαλλον με hijacker] και το giant 24 threats [και το προβλημα λυθηκε] . Και μενα μου εχει αφησει αριστες εντυπωσεις...αν βρεις κλειδακι, σε παρακαλω στειλε μου ενα πμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Δεκέμβριος 22, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Και μενα μου εχει αφησει αριστες εντυπωσεις...αν βρεις κλειδακι, σε παρακαλω στειλε μου ενα πμ! me too@ !!!!! Θελω και γω το key! ok ! ! !!!!! PM ME! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 22, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Δεν ψαχνεται καλα μου φαινεται ρε παιδες ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 22, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από PGM Δεν ψαχνεται καλα μου φαινεται ρε παιδες ........ Στειλε μου ενα πμ βρε! Επισης ποτε θες να συνατηθουμε να συ δωσω ενα σενσορα για το Aerogate...κουνησου!!!!!χεχεχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Την επόμενη φορά που κάποιος θα ζητήσει κλειδί, ή site σχετικά με παράνομο λογισμικό, θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε σε αποβολή του χρήστη....Το τελευταίο που θέλουμε να δούμε στο lab, είναι τέτοια threads και posts χωρίς την παραμικρή ουσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 22, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Την επόμενη φορά που κάποιος θα ζητήσει κλειδί, ή site σχετικά με παράνομο λογισμικό, θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε σε αποβολή του χρήστη....Το τελευταίο που θέλουμε να δούμε στο lab, είναι τέτοια threads και posts χωρίς την παραμικρή ουσία. Εχεις δικιο!!!!!Συγγνωμη απο μερους μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.