Jump to content

Giant antispyware

Fireknight

Recommended Posts

Ξερετε κανενα site για download του Giant ? Το site της εταιριας του δεν εχει καποιο link και στα υπολοιπα λεει : page not found . Πριν λιγο καιρο ειχα δει οτι στο site της εταιριας μπορουσα να κατεβασω καποιο trial version αλλα τωρα δεν υπαρχει ...

το αγόρασε η MS το λογισμικό για να το ενσωματώσει σε επόμενα Win. Παρ όλα αυτά λένε θα κυκλοφορήσει preview έκδοση του prog σύντομα από την MS πια και πιθανών με άλλη ονομασία.

Τελικα το βρηκα [αν και δεν το περημενα με τιποτα ] στο kazaaLite και το δοκίμασα .

Το μόνο που λειπει τωρα ειναι ενα registration key :( .

Με ενα scan που εκανα ειδα πολυ καλα αποτελεσματα ! Το ad-aware δεν εβρισκε τπτ ενω ειχα προβλημα [μαλλον με hijacker] και το giant 24 threats [και το προβλημα λυθηκε] .

Αρχική απάντηση από Fireknight

Τελικα το βρηκα [αν και δεν το περημενα με τιποτα ] στο kazaaLite και το δοκίμασα .

Το μόνο που λειπει τωρα ειναι ενα registration key :( .

Με ενα scan που εκανα ειδα πολυ καλα αποτελεσματα ! Το ad-aware δεν εβρισκε τπτ ενω ειχα προβλημα [μαλλον με hijacker] και το giant 24 threats [και το προβλημα λυθηκε] .

Και μενα μου εχει αφησει αριστες εντυπωσεις...αν βρεις κλειδακι, σε παρακαλω στειλε μου ενα πμ!

Αρχική απάντηση από PGM

Δεν ψαχνεται καλα μου φαινεται ρε παιδες ........:D

Στειλε μου ενα πμ βρε! Επισης ποτε θες να συνατηθουμε να συ δωσω ενα σενσορα για το Aerogate...κουνησου!!!!!χεχεχε...

Την επόμενη φορά που κάποιος θα ζητήσει κλειδί, ή site σχετικά με παράνομο λογισμικό, θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε σε αποβολή του χρήστη....

Το τελευταίο που θέλουμε να δούμε στο lab, είναι τέτοια threads και posts χωρίς την παραμικρή ουσία.

Αρχική απάντηση από RootX

Την επόμενη φορά που κάποιος θα ζητήσει κλειδί, ή site σχετικά με παράνομο λογισμικό, θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε σε αποβολή του χρήστη....

Το τελευταίο που θέλουμε να δούμε στο lab, είναι τέτοια threads και posts χωρίς την παραμικρή ουσία.

Εχεις δικιο!!!!!Συγγνωμη απο μερους μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.