tasosmich Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2015 Γεια σας παιδια... Ειμαι στην αναζητηση κινητου και ειμαι αναμεσα σε htc one m8 που επεσε στα 350 σε γνωστο μαγαζι και στα lenovo k3 note και meizu m1 note (γυρω στα 200)... Αυτο που με απασχολει ειναι αν αξιζει τα επιπλεον λεφτα το htc και αν ειναι συσκευη που μπορω να κρατησω τουλαχιστον 3 χρονια (ειμαι φοιτητης οποτε δυσκολες οι αλλαγες)... στην χρηση ειμαι ψιλοαπαιτητικος και μαρεσει να παιζω με custom roms... ο λογος που με κραταει στο να μην παρω κινεζικο είναι οτι δεν υπαρχει το ιδιο καλη υποστηριξη σε αναβαθμισεις και custom roms ομως απο την αλλη στα λεφτα του htc αγοραζω δυο κινεζικα (οποτε το αλλαζω στον 1,5 - 2 χρονια)... Τι να προτιμησω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2015 Lg g2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Απρίλιος 10, 2015 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 Κοιτα αρκετα οικονομικο για αυτα που σε δινει ειναι αυτο ,(μιας και εισαι φοιτητης) το αγορασα για ενα φιλο μου και εχει παθει πλακα για τα λεφτα του ειναι τσαμπα .Και επεξεργαστης δυνατος και ram και καμερα και OΘΟΝΑΡΑ! αλλα προφανως και υπαρχει τοσο υποστιρηξη.Αυτο που ειναι φτιαγμενο για custom rom και τα λοιπα ειναι το oneplus one που παιζει στα ιδια λεφτα με το htc.Αλλα ισως να εβλεπες και για μεταχειρισμενο ή καπου πιο φθηνα στο internet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Απρίλιος 12, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2015 Tα γνωστά κινέζικα (lenovo, xiaomi, meizu) έχουν πολλές custom roms οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vickygo Ιούνιος 30, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2015 νεα ενημερωση απο την elephone.hk νεα ROM για το Elephone p10c και ερχεται και για P6000, P7000, P8000. rom download link: http://bbs.elephone.....l#.VZJcg0ZGx1R Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιούνιος 30, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2015 (edited) Tα γνωστά κινέζικα (lenovo, xiaomi, meizu) έχουν πολλές custom roms οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα.Τα Σάο Μι μονον MIUI, τα υπολοιπα ναι. Εγω απο κινα θα πηγαινα μονο σε σαο μι η υπο προυποθεσεις meizu/zte. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2015 από p_under Link to comment Share on other sites More sharing options...
span Ιούλιος 1, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 Εγώ κινεζικο μόνο lenovo και xiaomi. Έχουν ανέβει τελευταία πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούλιος 1, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 Γεια σας παιδια... Ειμαι στην αναζητηση κινητου και ειμαι αναμεσα σε htc one m8 που επεσε στα 350 σε γνωστο μαγαζι και στα lenovo k3 note και meizu m1 note (γυρω στα 200)... Αυτο που με απασχολει ειναι αν αξιζει τα επιπλεον λεφτα το htc και αν ειναι συσκευη που μπορω να κρατησω τουλαχιστον 3 χρονια (ειμαι φοιτητης οποτε δυσκολες οι αλλαγες)... στην χρηση ειμαι ψιλοαπαιτητικος και μαρεσει να παιζω με custom roms... ο λογος που με κραταει στο να μην παρω κινεζικο είναι οτι δεν υπαρχει το ιδιο καλη υποστηριξη σε αναβαθμισεις και custom roms ομως απο την αλλη στα λεφτα του htc αγοραζω δυο κινεζικα (οποτε το αλλαζω στον 1,5 - 2 χρονια)... Τι να προτιμησω??? Aν πιάσεις το m8 στα χέρια σου θα σου λυθεί η απορία... Αν έχεις το μπάτζετ, βουρ για m8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts