Γεώργιος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2015 (edited) γεια σας . επίσημα η έξοδος coaxial της essence stx υποστηρίζει μέχρι 192 kHz . έχω δοκιμάσει μέσω foobar τραγούδια φλακ 192 και το ντακ τα δείχνει όντως 192 kHz . σε ορισμένα τραγούδια στο youtube ( εννοειται στο ίδιο τραγούδι ίδια ιστοσελίδα ) ενώ μέσω usb 1.1 το δείχνει 96 kHz , μέσω coaxial το ντακ το δείχνει 48. γιατί ??? παλιότερα είχα διαβάσει ότι το youtube κάνει downsampling και ρίχνει τη δειγματοληψία νομίζω ή 44.1 ή 48 . η συνδεσμολογία είναι essence stx coaxial output -> καλώδιο coaxial rca 75 οhm-> dacmagic plus είσοδος digital coaxial . η δεύτερη συνδεσμολογία είναι απλά ένα καλώδιο usb , η input θύρα usb του dac και τα ακουστικά μου . το μόνο κακό στο ντακ είναι ότι τον οδηγό για το usb 2.0 δεν μπορώ να τον κάνω εγκατάσταση για κάποιο λόγο και αναγκαστικά παίζω με usb 1.1 .(είναι η ίδια θύρα ) . δηλαδή ακόμα και με το απλό παλιο πρότυπο usb 1.1 δείχνει το 96 kHz του τραγουδιού .εαν ισχύει το down sampling του τραγουδιού του youtube έχω σκεφτεί ότι ίσως κάνει upsampling το usb καλώδιο ή η θύρα από μόνη της. έχει κανείς καμιά ιδέα ??? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2015 από Γεώργιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Απρίλιος 7, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 το usb 1.1 νομιζω ειναι μεχρι 44.1Το youtube δεν νομιζω να παιζει 192.Αν θελεις 192 μονο με οπτικη.Η coaxial δεν θυμαμαι ακριβως ποσο παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Απρίλιος 7, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 (edited) στο usb 1.1 μου βγάζει 96 kHz στο ίδιο τραγούδι ενώ το άλλο input βγάζει 48 kHz. στο coaxial έχω δει και 192 . Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2015 από Γεώργιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts