Jump to content

asus essence stx coaxial output και πρόβλημα sample rate

Γεώργιος

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας . επίσημα  η έξοδος coaxial  της essence stx υποστηρίζει μέχρι 192 kHz  .  έχω δοκιμάσει μέσω foobar τραγούδια φλακ 192 και το ντακ τα δείχνει όντως 192 kHz . σε ορισμένα τραγούδια στο youtube ( εννοειται στο ίδιο τραγούδι ίδια ιστοσελίδα ) ενώ μέσω usb 1.1 το δείχνει 96 kHz , μέσω coaxial το ντακ το δείχνει 48. γιατί ??? παλιότερα είχα  διαβάσει ότι το youtube κάνει downsampling και ρίχνει τη δειγματοληψία νομίζω ή 44.1 ή 48 . η συνδεσμολογία είναι essence stx coaxial output -> καλώδιο coaxial rca 75 οhm-> dacmagic plus είσοδος digital coaxial . η δεύτερη συνδεσμολογία είναι απλά ένα καλώδιο usb , η input θύρα usb του dac και τα ακουστικά μου . το μόνο κακό στο ντακ είναι ότι τον οδηγό για το usb 2.0 δεν μπορώ να τον κάνω εγκατάσταση για κάποιο λόγο και αναγκαστικά παίζω με usb 1.1 .(είναι η ίδια θύρα ) . δηλαδή ακόμα και με το απλό παλιο πρότυπο usb 1.1 δείχνει το 96 kHz του τραγουδιού .

εαν ισχύει το down sampling του τραγουδιού του youtube έχω σκεφτεί  ότι ίσως κάνει upsampling το usb καλώδιο ή η θύρα από μόνη της.

έχει κανείς καμιά ιδέα ???

το usb 1.1 νομιζω ειναι μεχρι 44.1

Το youtube δεν νομιζω να παιζει 192.

Αν θελεις 192 μονο με οπτικη.

Η coaxial δεν θυμαμαι ακριβως ποσο παει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.