Dj_Seps Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2015 Καλησπέρες στο forum.Σαν κάτοχος του Crucial MX100 και απογοητευμένος με το πρόβλημα που μου εμφάνισε με τους Intel RST Drivers ανοίγω αυτό το thread για να συζητήσουμε οι κάτοχοι του εν λόγο δίσκου για τυχόν προβλήματα που μας έχουν εμφανιστεί. Προϋπόθεση η αναφορά του hardware που έχουμε και το πρόβλημα που εμφανίστηκε. Ξεκινάω λοιπόν πρώτος : Motherboard : Gigabyte B85-HD3 με B85 ChipsetSSD : Crucial MX100 με firmware MU01Το πρόβλημα είναι ότι τρώω μπλε οθόνες κατά την εγκατάσταση των οδηγών της Intel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Απρίλιος 7, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 δοκιμασε να περασεις το Firmware Rev.: MU02 μεσω crucial storage executive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Απρίλιος 7, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2015 Να σου πω την αλήθεια πλέον την φοβάμαι την Crucial και μιας και χωρίς οδηγούς δουλεύει ο υπολογιστής μου λέω να μείνω λίγο καιρό έτσι να δω τα σχόλια αυτών που θα το βάλουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Απρίλιος 8, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2015 εγω ειμαι μια χαρα σταθερος και χωρις κανενα προβλημα πριν και μετα το firmware update. μονο οτι ειχα διαβασει και εδω και στα ξενα φορα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Απρίλιος 8, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2015 Το firmware update το έκανες από το πρόγραμμα της Crucial? Έχασες δεδομένα?Χρειάστηκε format μετά ο δίσκος? Πες μας και τη μητρική έχεις για να κάνουμε ένα μικρο γκάλοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexMundi Απρίλιος 8, 2015 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2015 Για δες και εδώ http://www.thelab.gr/topic/134944-crucial-mx100-thread/?p=2105147 ,μήπως να δοκίμαζες άλλον IRST driver. Γιά το update http://eu.crucial.com/eur/en/support-storage-executive, το τρέχεις και κάνεις την διαδικασία μέσα απο το web interface. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Απρίλιος 22, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 Απλά να ενημερώσω το Forum πως εγώ βρήκα λύση με το firmware MU02 για τον MX100 και τους Intel RST 13.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts