Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2004 τι λέτε για αυτή τη ψύκτρα?πολύ χαλκός πέφτει και ίσως είναι τελικά καλή λύση!την βρήκα εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Δεκέμβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Πολλες στροφες, μικρος ανεμιστηρας,πολυς θορυβος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 επειδη προσφατα πηρα αυτην πιστευω οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αποψη αποδοσης/θορυβου....ενδεικτικα θα σου πω οτι την εχω στο server στο σπιτι πανω σε ενα 2.8@3.5 και ουτε που ακουγεται ...και υποστιριζει Socket P4 478, LGA775, AMD 754, 939, 940 ...ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα τα αξιζει τα λεφτα της...καμια σχεση με αυτην που προτεινεις παντως...κλασεις ανωτερη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Για ρήξε μια ματιά Τζώρτζης στην Thermalright XP120:inlove: http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1763Τέρας!!! Παρα πολύ καλή και βάζεις ότι ανεμηστηράκι θέλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 22, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από mortisboy επειδη προσφατα πηρα αυτην πιστευω οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αποψη αποδοσης/θορυβου....ενδεικτικα θα σου πω οτι την εχω στο server στο σπιτι πανω σε ενα 2.8@3.5 και ουτε που ακουγεται ...και υποστιριζει Socket P4 478, LGA775, AMD 754, 939, 940 ...ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα τα αξιζει τα λεφτα της...καμια σχεση με αυτην που προτεινεις παντως...κλασεις ανωτερη!! pas male αλλά 864γραμμάρια????? θα μου ξηλώσει το tower! Αρχική απάντηση από FrOsT Για ρήξε μια ματιά Τζώρτζης στην Thermalright XP120:inlove: http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1763 Τέρας!!! Παρα πολύ καλή και βάζεις ότι ανεμηστηράκι θέλεις... την έχω στα υπόψιν μου εκτός αν βάλω υδρόψυξη να τελειώνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης pas male αλλά 864γραμμάρια????? θα μου ξηλώσει το tower! ...πιστεψε με δεν θα εχεις κανενα προβλημα...υπαρχει backplate που μπαινει πισω απο το mobo...απλα για μενα ειναι μια ολοκληρωμενη αθορυβη λυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 22, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 οκ ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Δεκέμβριος 23, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Και εγω υπερ της Thermalright XP120 ειμαι....Απο της καλυτερρες ψυκτρες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 26, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2004 Εγω θα σου ελεγα για αυτην παλυ καλα αποτελεσματα...Thermaltake Tower 112http://www.checkmate.gr/products.php?cid=15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.