Jump to content

ΨΗΚΤΡΑ - ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ AKASA AK901XT EXTREME EDITION

Τζώρτζης

Recommended Posts

επειδη προσφατα πηρα αυτην

πιστευω οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αποψη αποδοσης/θορυβου....ενδεικτικα θα σου πω οτι την εχω στο server στο σπιτι πανω σε ενα 2.8@3.5 και ουτε που ακουγεται :) ...και υποστιριζει Socket P4 478, LGA775, AMD 754, 939, 940 ...ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα τα αξιζει τα λεφτα της...καμια σχεση με αυτην που προτεινεις παντως...κλασεις ανωτερη!!;)

Αρχική απάντηση από mortisboy

επειδη προσφατα πηρα αυτην

πιστευω οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αποψη αποδοσης/θορυβου....ενδεικτικα θα σου πω οτι την εχω στο server στο σπιτι πανω σε ενα 2.8@3.5 και ουτε που ακουγεται :) ...και υποστιριζει Socket P4 478, LGA775, AMD 754, 939, 940 ...ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα τα αξιζει τα λεφτα της...καμια σχεση με αυτην που προτεινεις παντως...κλασεις ανωτερη!!;)

pas male αλλά 864γραμμάρια?????

θα μου ξηλώσει το tower! :D

Αρχική απάντηση από FrOsT

Για ρήξε μια ματιά Τζώρτζης στην Thermalright XP120:inlove:

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1763

Τέρας!!! Παρα πολύ καλή και βάζεις ότι ανεμηστηράκι θέλεις...

την έχω στα υπόψιν μου εκτός αν βάλω υδρόψυξη να τελειώνω

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

pas male αλλά 864γραμμάρια?????

θα μου ξηλώσει το tower! :D

...πιστεψε με δεν θα εχεις κανενα προβλημα...υπαρχει backplate που μπαινει πισω απο το mobo...απλα για μενα ειναι μια ολοκληρωμενη αθορυβη λυση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.