psygreg Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2015 (edited) Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Είμαι στο ψάξιμο για αγορά ποντικιού και μηχανικού πληκτρολογίου. Έχω καταλήξει σε αυτές τις δύο μάρκες. Στο θέμα του ποντικιού με έχει κερδίσει αρκετά το Roccat Tyon κι αυτό επειδή δεν έχει όλα τα κουμπιά στον αντίχειρα, αλλά πάνω στο δεξί-αριστερό κουμπι, πράγμα που βολεύει τόσο σε MMO/MOBA όσο κι FPS/RPGδυστυχώς όμως δεν υπάρχει πουθενά "ανοιχτό" ώστε να το τσεκάρω, στα Public έχουν μέχρι και το Kone XTD του οποίου η αφή είναι εξαιρετική Από Corsair, το Vengeance M95 το οποίο πάλι δεν μπορώ να το βρω "ανοιχτό", για τον λόγο να τσεκάρω πως ακριβώς είναι τα πλαϊνά του κουμπιά. Σε όποιο ποντίκι καταλήξω, αντίστοιχα θα πάρω πληκτρολόγιο. Εδώ η ερώτηση είναι η εξής : για gaming είναι καλύτερα τα μαύρα ή τα καφέ switches? μόνο τα μαύρα κατάφερα να βρω διαθέσιμα ώστε να δω το feeling και είναι αρκετά "βαριά" όταν αρχίσεις το typing. Επίσης Corsair δεν βρήκά πουθενά στα μεγάλα καταστήματα, μόνο Roccat (τα πιο φθηνά) κι αυτά στο Public. Budget : ~250 euro Τέλος, από Steelseries με απομάκρυνε το γεγονός ότι είναι όλα στο ίδιο look και μάλιστα θυμίζουν το κλασσικο MS mouse, από Razer (που παρεπιπτόντως μου τα πλάσαραν συνεχώς όλοι οι πωλητές) όλα στην αφή είναι εντελώς "κινέζικη πλαστικούρα", ή να το πω αλλιώς "πολύ ψεύτικα" και από Mad Catz απολύτως τίποτα πουθενά δεν βρήκα οπότε εδώ βάζω ένα μεγάλο ερωτηματικό.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2015 από psygreg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 6, 2015 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Τα πληκτρολόγια της Corsair έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς θέματα και η μόνο επιλογή είναι RMA και ξανά RMA... Ψάξε το λίγο πριν καταλήξεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Απρίλιος 6, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 μάλιστα... καμία επιπλέον πληροφορία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 6, 2015 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 Δεν τα έχω ψάξει παραπάνω. Εγώ είμαι με CMStorm Red και θέλω αυτές τις μέρες να δοκιμάσω τα Brown. Θεωρώ τα red κορυφαία για παιχνίδια, αλλά με δυσκολεύουν στο γράψιμο (πολλά λάθη).Ποντίκι έχω το Mionix Naos 7000. Επίσης κορυφαίο, αλλά σε σχέση με αυτά που κοιτάς, είναι σαφώς μεγαλύτερο και δεν ξέρω αν θα σε βολέψει. Δυστυχώς δεν το φέρνει κανείς Ελλάδα κι έτσι δε μπορείς να το δοκιμάσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 6, 2015 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 (edited) αν καταληξεις σε σετακι roccat και θες να ανεβασεις το gameplay σου στα FPS ενα σκαλι, προτιμησε το kone pure military ;-) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2015 από GruntGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Απρίλιος 6, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2015 (edited) με βάση αυτά που μου λέτε πάω σε Roccat. όμως εννοείτε πως θα συνεχίσω το ψάξιμο μιας θέλω να δω και τα Madcatz επίσης δεκτές περισσότερες απόψεις ! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2015 από psygreg Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Απρίλιος 14, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2015 τελικώς οδεύω προς τα Roccat. ευχαριστώ για τις πληροφορίες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Μάϊος 20, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 μετά από έναν μήνα, πλήρες "battlestation" : ποντίκι, πληκτρολόγιο, mousepad εξαιρετικής ποιότητας υλικά τόσο σαν κατασκευή όσο και στην αφή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Μάϊος 20, 2015 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 (edited) ποια απο ολα διαλεξες τελικα? βαλτα και μια φωτο ολα μαζι Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2015 από asbatey 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Μάϊος 21, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 ποια απο ολα διαλεξες τελικα? βαλτα και μια φωτο ολα μαζι ελπίζω να προλάβω σήμερα να τα βάλω. Apuri Alumic Tyon MK PRO *Brown* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts